onsdag 13. desember 2017

Diffusjonsåpen maling kjeller

Komplette systemer for overflater. Se løsningene, les mer her. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Mye av muren er under bakkenivå og dreneringen er gammel. Spørsmålet er hvilken maling bør jeg bruke?

Den skulle visst være diffusjonsåpen for vanndamp. Jotun foreslo Jotaplast. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Den største faren er at fuktighet trenger inn.


Må bruke diffusjonsåpen maling ,som nevnt ovenfor. Siden det for eksempel er fuktigere inne i en kjeller eller i et boligrom enn det. Etter to strøk med maling på veggene og tre strøk med maling på gulvet stråler rommet mot oss som nytt.


På ytterveggene ønsker jeg kunn å male rett på murpussen (jada-jeg vet at jeg mister endel varme når jeg ikke isolerer) men ettersom disse veggene fortsatt trekker fukt fra grunnen via gulvet må jeg ha en maling som er diffusjonsåpen.

Pr idag er de malt med en helt matt maling som tydeligvis har holdt godt. Murmaling er en slagregnstett, diffusjonsåpen maling til overflatebehandling. Er muren laget av et materiale med armeringsjern i, som støpt betong, bør det brukes en diffusjonsåpen maling , slik som akrylmaling for mur.


Kort sagt så vurderer jeg å starte opp en nettbutikk for å selge kunst, plakater og portretter, men er litt usikker på hvilken selskapsform jeg skal gå for. Matt, diffusjonsåpen vannfortynnbar maling for mineralsk underlag på fasader og grunnmurer ute, samt for vannutsatte vegger og tak innendørs, f. Biltemas Murmaling har meget god dekkevne, slik at man unngår for mange strøk som påvirker diffusjonen negativt. Sopp, sot og annen smuss fjernes med JOTUN 2iKraftvask og soppfjerner, med etterfølgende skylling med rent vann. Flatene må være tørre før videre behandling og pussreparasjoner må herde i min. Alle byggtekniske mangler skal utbedres før malerarbeidet påbegynnes.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. JOTUN DryTech Murmaling gir muren et flott, matt utseende som varer. Murmalingen er diffusjonsåpen , samtidig som overflaten er svært vannavvisende. Slik får du en varig pen mur, uten flass og sprekker – og et hus med en helhetlig fasade. Sandpapir kornet, kraftig vaskemiddel, primer for finsparkel, finsparkel, vanntynnbar maling eller 2-komponent epoxymaling.


Malingen er også skittavvisende. Først må du slipe og pusse vekk gammel og løs maling. Bruk et grovt sandpapir. Er dette noe jeg må se spesielt etter, eller kan jeg regne alle.

Byggforsk anbefaler at maling på gips under under bakken er diffusjonsåpen. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne , male møbler, male. Mengden maling du trenger avhenger av underlag.


Er muren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong , skal den males med en diffusjonsåpen maling , som akrylmaling for mur. Høres fornuftig ut å bare pusse veggene og ikke kle dem. Selv om det er drenert nå, har de sikkert lagret endel fukt i seg som kan ta tid å tørke ut, derfor er det lurt å la dem stå åpen noen år og tørke før du eventuelt kler dem. På et gammelt hus kan det være nødvendig å vurdere om den tidligere malingen skal fjernes, for deretter å male med en diffusjonsåpen maling. En plastmaling er ikke like lett å lute som alky den kan bli svært klissete ved bruk av varme.


Sandblåsing av fasaden kan gi så store skader på treverket at det anbefales ikke. Fuktsikring av kjeller og grunnmur som møter. Derfor bør isoleringen være diffusjonsåpen slik at veggen kan tørke utover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg