onsdag 6. desember 2017

Fargeskiftende glass

Fargeskiftende glass

Briller med fargeskiftende glass tilpasser seg raskt de ulike lysforholdene ute. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! FARGESKIFTENDE GLASS.


Fargeskiftende glass

På SmartBuyGlasses kan vi tilby flere modeller av solbriller med fargeskiftende glass , inkludert de bestselgende Oakley Radarlock Path, Rudy Project Magster og Serengeti Tosca. Alle Specsavers-briller leveres med enstyrkeglass inkludert i prisen. Med våre glass er du sikret det beste for dine øyne. Denne typen glass ble utviklet så tidlig som på 60-tallet, og basser seg på en kjemisk reaksjon i glasset når det utsettes for UV-stråling. I motsetning til klare brilleglass mørkner PhotoFusion fargeskiftende glass når lysstyrken i omgivelsene øker.


De er praktisk talt klare innendørs og mørkner nesten helt til solbrilletetthet i sterkt sollys, og sikrer blendingskontroll og bedre synskomfort. Hva er fargeskiftende glass ? Brilleglass som er klare innendørs, men blir automatisk mørke utendørs blir referert til som fotokromatiske glass. Vi har imidlertid forskjellige fotokromatiske glass tilgjengelig på vår hjemmeside, med forskjellige egenskaper og prisnivåer. Med fargeskiftende glass får du brille og solbrille i én og samme brille. Glassene er avanserte og skifter farge alt etter lyset.


Fargeskiftende glass

Tidligere ble ikke fargen aktivert i bil, men ny teknologi har gjort at fargeskiftende glass kan bli opp til mørkhetsgrad selv bak rattet. De blir mørke når det er mye sollys, mens de er klare når man er innendørs. Fargeskiftende brilleglass.


Husk bare på at de reagerer på UV stråler, som ikke slipper inn gjennom frontruten i mange biler. Nå kan du få fargeskiftende glass som også blir mørke inne i bilen. De vanlige fargeskiftende glassene reagerer kun på UV-lys. Det meste av UV-lyset går ikke gjennom bilruta og glassene blir lyse.


Transitions XTRActive reagerer i tillegg på vanlig lys, og vil da beholde det meste av fargen også inne i bilen. Sikkerhetsproblem ved bruk av fargeskiftende brilleglass og for kort tilvenningstid med hensyn til nattsyn Næringen gjøres oppmerksom på at bruk av briller med fargeskiftende glass bør unngås om natten eller under mørke lysforhold. Dra nytte av klart syn døgnet rundt uten noe styr eller behov for å skifte briller. Dagens Essilor Transitions-brilleglass skifter jevnt fra klare innendørs til mørke utendørs, slik at du ikke blir blendet og får beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Sportslige solbriller med fargeskiftende eller fotokromatiske linser som tilpasser fargen til lysforhol dvs.


Med polariserende solbriller oppnås en bedre kontrast og mer naturlige farger. Blindende reflekser motvirkes og øynene blir mindre slitne. Stemmer at fargeskiftende glass påvirkes av UV-stråler, og da i spesielt nyere biler med god UV-blocking i frontruta så vil det gi lite fargeskiftende effekt i brillene.


Fargeskiftende glass

En av leverandørene har dog nettopp kommet med en ny type fargeskiftende som de påstår også skal funke i bil, har ikke hørt om noen som har testet de enda. Gode glass er en forutsetning for at du utnytter synet ditt på best mulig måte. Det er store forskjeller på egenskaper til brilleglass.


Både i tykkelse, design, ripemotstan reflekser, UV-beskyttelse og ikke minst i optisk avbildning. Vi hjelper deg med å velge riktig, slik at du får den optimale synskomforten du trenger til de ulike. Det er flere viktige grunner til at plastmaterialer har overtatt for glass selv om det er mer ripesikkert. Det er en halvering av vekten og høyere sikkerhet. Et slag mot en glassbrille kan ødelegge øyet.


En annen viktig grunn som taler for polymerglass er at stadig flere velger såkalte fargeskiftende briller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg