mandag 4. desember 2017

Bord med gasspeis

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Se alle våre gasspeis.

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Alltid lave priser og et stort utvalg! Elementi tilbyr en mengde forskjellige varianter gasspeiser og ildsteder. Med gasspeis fra Cosi kan du være sikker på at du får en peis av høy kvalitet.


Cosi er et nytt og spennende merke som har et stort og variert utvalg av gasspeiser. Dette er gasspeiser man like gjerne kan bruke i et hjem med en moderne stil, som på en eldre fjellhytte. Stort og variert utvalg.

Alle mennesker liker forskjellige ting. I og med at vi nå også fokuserer mye på uteliv, er tanken på en utendørs peis slett ikke utenkelig. Våre stående biopeiser til bordet er typisk små og koselige røykfrie peiser.


Her kan de oppvarme rommet med flere grader – derfor er biopeisen en kombinasjon av kos og en mindre varmekilde. Betongfargen gir den et helt spesielt stilig design som gir det lille ekstra til uteområdet eller vinterhagen. Peisen varmer 1kW, med justerbar flamme. Hvis flammen slukker slår sikkerhetssystemet inn. Gasspeis må ikke forveksles med biopeis.


Gasstilførselen blir automatisk stengt av, og gassrørene tåler enorme mengder med trykk. Med tanken i bakken, uten oksygen, kan den heller ikke eksplodere. De fleste er utstyrt med en fjernstyring som du kan tenne ilden og justere varmen opp eller ned med. Mange av gasspeisene har også mulighet for forhåndsprogrammert varmestyring, slik at fyringsøkonomien blir god.


Vi har pratet og sett for oss hvor hyggelig det hadde vært med en slik peis på verandaen. Og det monner knapt i løpet av en kald vinter. I nye og tette boliger som ikke har det store oppvarmingsbehovet, vil en gasspeis passe helt perfekt – og den er absolutt ikke bare til pynt. Dessuten er det praktisk å fyre opp i peisen med fjernkontrollen.


En gasspeis varmer også godt.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede bord.


Rammene er laget i lett komposittmateriale som passer perfekt for utendørs bruk. Bare fordi høsten er kommer, betyr det ikke at man ikke kan nyte lange sommerkvelder året rundt. En stilig og funksjonell utendørs gasspeis med plass til. Faber leverer også klassiske gruepeiser for utendørs bruk og alternativer for åpne peisbål som kan felles ned i et.


Brennere med alt fra 5watt og helt opp til 10watt sørger for at man holder varmen, selv på de kjøligste vinterkvelder. Med en automatisk biopeis, som mange velger, kan du styre ditt varmebehov, flammestørrelse, barnesikring, timer og mye mer ved hjelp av enten smarthusløsninger, fjernkontroll, mobil eller nettbrett. Bordet er laget i et lett kompositt materiale som passer pefekt for utendørs bruk.


Materialet fører ikke varme. Gassflammen justeres enkelt opp eller ned med en regulator. Mange har fått installert en hjemme, men det er like mange fordeler med å ha gasspeis på hytten. Peisbord gir deg varme og koselige stunder. Med en gasspeis fyrer du opp med et tastetrykk, og får varme i huset eller hytten fortere.


Du slipper å tenke på ve og du slipper rensing. Med en elektrisk terrassevarmer kan du nyte enhver vår-, sommer- og høstkveld til det fulle! Det er ikke alltid du kan stole på den norske sommeren, men med en elektrisk terrassevarmer fra Sunwind kan du nyte fritiden ute på terrassen og få en god og varm kveld uavhengig av været!


Lei av å hogge ve bære, passe på trekken og støvsuge aske? Et tastetrykk eller via en app på telefonen gir deg levende flammer i peisen. Manuelt eller automatisk. Sistnevnte regulerer varmenivået ut ifra hvor mange grader du ønsker å ha i rommet. Foruten vår spesialitet gasspeis har vi et bredt utvalg av vedovn, vedpeis og tilbehør av topp kvalitet.


Hos Ildsjelen treffer du hyggelige og serviceinnstilte ildsjeler med lang fartstid i bransjen. Vi gir deg en komplett pakke, inkludert salg, montering, rehabilitering av pipe, service og oppfølging av ditt nye ildsted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg