mandag 11. desember 2017

Høyde på overskap kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil. Kjøp kjøkken på IKEA.


Men overskap er ikke bare praktisk og funksjonelt for mindre kjøkken. Veggskap og overskap.

På IKEA kan du finne drømmekjøkkenet ditt med vårt fleksible METOD system. Her finner du ulike kombinasjoner av veggskap og overskap i forskjellige størrelser og stiler. For høye personer er 50cm mellom overskap og benk aaaalt for lite. Har vært på noen sånne kjøkken , og så knapt henda mine når jeg arbeidet ved benken.


Har du grei takhøyde kjør på med 70cm. Mange moderne kjøkken dropper jo også i stor grad overskap for å skape et mere luftig miljø. Men dersom du bygger kjøkken til deg selv, så er det ikke så dumt å heller velge en annen høyde som passer bedre.


For normalt høye personer så synes jeg en kjøkkenbenk på 90cm er for lavt, og 50cm opp til overskap , gjerne med en 5-10cm nedbyggende list for å skule belysning gjør at det ofte blir litt trangt i mellom. Det er ikke bare det ytre som teller.

Like viktig er det som er innenfor skap- og skuffefrontene. Smarte oppbevarings-løsninger for å få utnyttet plassen maksimalt, praktiske innredningsdetaljer og dekorative hyllesystemer – alt er med på å skape et velfungerende kjøkken som du vil trives med i mange år fremover. Ser vi estetisk på det, er det gjerne slik at stor avstand mellom benk og overskap gir et mer luftig inntrykk og utnytter høyden i rommet på en bedre måte, mens mindre avstand gir et mer kompakt uttrykk. Det ene er ikke nødvendigvis bedre enn det andre, men avhenger av rommets størrelse, utforming, takhøyde osv. Bruk en skapside fra høyskap og legg til sokkelhøyden, eller bruk et montert høyskap til å finne høyden for overkant av overskap.


Er det høyskap eller skap som kjøl, monter det først. Når du skal velge høyde på kjøkkeninnredningen, bør du blant annet tenke på hvem som skal bruke den. Personer som er høyere enn ca. Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer.


Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Du velger en dato for montering i Elkjøp-butikken, men vi anbefaler et par dagers mellomrom mellom levering og montering, slik at du har nok tid til å demontere ditt gamle kjøkken. Husk også på å beskytte gulvet, og sørg for at de nye kjøkkenelementene er plassert i nærheten av kjøkkenet , men ikke akkurat der kjøkkenet skal monteres. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Nå ser du på kjøkkenskap som finnes i kjøkkenskrog STANDARD. Et lite kjøkken kan utnyttes svært godt med ekstra høye overskap , integrerte hvitevarer og diskré grep. Du får et symmetrisk kjøkken med rette linjer og store flater på nesten ingen plass.


Tradisjonelt er underskapene mest blitt brukt til oppbevaring, mens overskapene bare skulle se bra ut. Som med belysning i prøverom igjen, vil vi jo helst at belysningen skal fremheve våre attributter, ikke skavankene, dette gjelder også for kjøkkenet.

Overskap til small living. Lyset skal fremheve det flotte kjøkkenet og formen på dette. I følge Mørk kan dette løses med innfelte spottere, små pendellamper eller lysarmaturer under overskap. Arbeidslys på alle flater: Sørg for godt lys på alle arbeidsflater. Om du har overskap , er det fint med lys i underkant av disse som lyser ned på benkeplaten.


Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på : Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier.


Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Det var veldig viktig da vi pusset opp kjøkkenet i fjor, før det hadde vi nemlig et stort mellomrom mellom overskap og tak og det var jo ubrukelig plass som bare samlet fett og støv. Kvalitet og håndværk ligger dybt i vores DNA.


Og som stolte håndværkere går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Derfor designes, fremstilles og klargøres alle vores køkkenserier og elementer på vores egen fabrik i Danmark af erfarne og højt kvalificerede håndværkere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg