torsdag 7. desember 2017

Scala kjøkken

Fronter med enkel ramme og slett fylling. Se vår modell her og bli inspirert! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Se detaljer og muligheter.


Scala kjøkken

Få skreddersydd kjøkkendrømmen i ekte, norsk kvalitet! Vi er importør og grossist av baderomsmøbler, dusjløsninger, badekar og porselen. Våre produkter selges KUN gjennom registrerte forhandlere.


Vi serverer mat som er inspirert av det Italienske kjøkken , men vi har også et stort utvalg av retter fra havets spisekammer og en egen grillmeny. Drømmer du om nytt kjøkken ? Strai har et bredt utvalg unike kjøkkenserier i klassisk og moderne stil. Se alle våre kjøkkenmodeller her! Norges mest kjente kjøkkenmerke.


Et resultat av teknologi, design og håndverk i år! Vi skreddersyr kjøkken , basert på dine. Nett og tidløs crossover-modell. Strai Kjøkken er historien om fire generasjoner Tobiassen. Her startet han opp Strai Trevarefabrikk.


Vitrinedør uten sprosser med glassvalg. Leveres hvitmalt med skrog i hvit melamin som standard. Fronten kan leveres i forskjellige malte farger med mulighet for fargetilpasset forkant på skrogene.


Scala kjøkken

Du kan også blande din egen farge. Sigdal har gjenskapt det plassbygde kjøkken ! Sigdals inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet i skrogene, gir innredningen et flott, plassbygd preg. Vårt à la carte- kjøkken er inspirert av det nordiske kjøkkenet, og vi benytter alltid de beste r. Scala i hvitt er svanemerket. IKEA - SKALA, Brett, bjørk, Brettet er enkelt å gripe og bære takket være de robuste håndtakene på sidene.


Jeg er nå i planleggingsfasen av nytt kjøkken og har falt for sigdal scala inframe-modell. Da jeg ikke har bestemt meg ennå har jeg ikke vært hos forhandler og fått det tegnet så har ingen ide om pris. Er det noen her som har denne modellen? Ca pris (og størrelse)?


Scala kjøkken

Fornøyd med modellen? Epoq har et bredt sortiment innen skuffer og hyller til ditt kjøkken , vaskerom og garderobe. Velg blant Trehyller, glasshyller, treskuffer, innvendige skuffer, skuff.


Utvilsomt fine kjøkken. Selv ville jeg valgt det kjøkkenet jeg syntes var finest, uavhengig av hva leverandøren heter. Nå leverer de fleste de samme skrogene, men forskjellige fronter. Så kvaliteten er stort sett den samme.


Selv så skal jeg ha ett av disse, når jeg skal ha nytt kjøkken. Slitesterkt kjøkken for aktiv familie. Med tre barn i huset valgte familien på Jar i Bærum å bygge nytt kjøkken i materialer som tåler røff bruk. Corian-benkeplater, industriparkett, flislagt.


Selger: Catherine Isaksen. Sigdal kjøkken er perfekt for deg som ønsker et klassisk, nordisk og stilrent kjøkken , med god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg