fredag 1. desember 2017

Takmaling inne

Kjøp takmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne , male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Ved takmaling dekker vi til møblene med plast. Når du maler taket, må du dekke hele gulvet og ikke bare langs kantene slik vi gjør når vi maler veggene, sier Sypriansen. Etter at gulv og møbler er dekket, begynner selve grunnarbeidet.


Foto: Getty Images – Når vi skal male tak, gjelder det samme som når vi maler vegger og tetter hull. Nikotin har ingen problem å trenge gjennom en to-strøks malingsfilm. Men uansett om du grunner før du maler eller ei, MÅ du vaske godt over taket først.

Mal om taket for en finere helhet. Sørg derfor for å beskytte flatene med dekkplast før du starter. Male tre- og betonggulv.


Som alltid er forarbeidet en viktig forutsetning for å lykkes med selve malejobben. Husk at fett, smuss eller sot må vaskes bort for å unngå at det trekker igjennom den nye malingen. Vi tilbyr alt av maling og utstyr til oppussingen innen - og utendørs. Vi tilbyr et bredt sortiment av blant annet panellakk til å lysne uttrykket på eksisterende eller nyoppført panel.


Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Bruk matt maling i pussede tak eller platetak.


Men har du panelt tak (himling) står du langt friere. Da kan blank maling gi liv til rommet med spennende reflekser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Som grunn- og toppstrøksmaling, eller kun som grunnmaling.

Finn de beste prisene på nettet. Spesielt egnet for mineralske overflater, men kan også brukes på tak og vegg av tre. Yunik Sperrende Vegg 2-i-kan etterfølgende overmales med en annen Yunik vegg- eller takmaling i ønsket glans. Lady Pure color hvit base liter 61- per spa Kjøp.


Takmaling Harmoni hvit 7l 28- per stk Kjøp. Veggmaling Harmoni hvit 7l. På slette og greng-merkede tak av puss, betong, gips og duk er det vanlig å bruke så matt takmaling som mulig. Disse malingene er ofte ikke vaskbare, men refleksfrie og skjuler ujevnheter. Et unntak er takmaling for våtrom, som gjerne har halvblank glans og er vaskbar.


Med panelte tak står man friere å velge glansgrad. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Men jobber man fort og riktig så blir som oftest reultatet et pent og nymalt tak. Akrylmaling holder fargen mye bedre, sier han til klikk. Det kan faktisk ikke sammenlignes, sier han, og viser til sitt eget hus som han malte utvendig med vannløselig. Påføringsmetode: Pensel, rull og sprøyte.


Oppbevaring: Oppbevares frostfritt og utilgjengelig for barn. Brukket produkt reduseres ved lagring over år. Velg rom og lek med våre nye farger!


Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg