tirsdag 26. desember 2017

Hvordan lage hylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Hvordan lage hylle

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppbevaring til lave priser. Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Det er vanskelig å unnvære hyller til oppbevaring i boligen, og du kan finne et hav av løsninger hos møbelforretningene. Men om du vil ha en hylle som passer akkurat til ditt hjem, kan du med fordel bygge hyllen selv.


Hvordan lage hylle

Med en hylle du bygger selv, er det kun fantasien som setter grenser. Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass. Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Hvordan lage oppbevaringskasse 30. Kanskje du har sett denne fine oppbevaringskassen i interiørblader eller i interiørbutikker?


Nå kan du lage din egen. Se hvordan med Niklas her. Dette fungerer fint som både serveringsbrett, fat og bordbrikker. Et annet tips er å lage hyller på veggen og henge platene opp med lærreimer, sier hun.


Hvordan lage hylle

Du kan også montere flere hobbyplater sammen. Fire hobbyplater kan enkelt bli til en boks på veggen, som firkantede hyller eller som nattbord. FOTO: Simen Søvik Vis mer. Husk å feste den nederste og øverste hyllen godt i siden.


Jeg ville likevel ikke anbefalt å ha bøker på slike hyller. Bredden på platene er avhengig av skostørrelsene i familien, men minimum bør være 3mm. Variér gjerne lengden, slik at du kan sette støvler og støvletter på den nederste hylla.


Har du valgt en laminert hylle må du matte ned hele overflaten med fint sandpapir. Ta en titt på disse skreddersydde løsningene, kanskje finner du noe som inspirerer deg? Bli inspirert: Er du lei av stuebordet ditt? Eilif Gravdal har laget en futuristisk hylle til. Alt for ofte krever det mye spesialverktøy når du fi nner en oppskrift på hvordan du kan lage dine egne møbler.


Men mange har slett ikke lyst til å investere i nytt verktøy bare for å lage ei hylle. Men det trenger ikke å være så vanskelig å lage sine egne møbler. Hege Voll Midtgaard 26. Vi har ennå ikke møtt noen som klager over for mye oppbevaringsplass.


Hvordan lage hylle

Hyller du kan lage selv. Når du ønsker å lage en miljøvennlig design statement i ditt hjem, bruker resirkulerte materialer og gjenstander for å lage hyller. Ved å bruke materialer som ellers ville blitt kastet ut, kan du redusere avfall og øke lagring i hjemmet ditt. Se etter uventede gjenstander som du kan kombinere for å lage kreative, one-of-a-kind hyller.


Avhengig av hvordan du velger å bygge hyllene , kan de være justerbar eller statisk. Dette er en god idé for håndverket hyller eller vise hyller. Med instruksjoner, tips og arbeidstegninger. Inkluder viktige ting som å reparere ødelagte vinduer og trapper. Vel, her er min fremgangsmåte på å lage en CD- hylle , dette er meget enkelt og ikke noe stort prosjekt, og en slik CD- hylle passer utmerket ved data-bordet mitt:) Den skal ha stk.


Finn frem en CD plate (her har jeg brukt Heavens Gate, som forøvrig er meget bra band.) Ta med en CD-plate og mål deg frem. Her kan du blant annet se i detaljer hvordan sidene til de enkelte modulene og hyllene sages ut og lages. Ekstra hyller til oppbevaring En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på!


Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring. Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg