tirsdag 26. desember 2017

Sotgrå beis

Velg et annet land for dine dokumenter. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der.


Sotgrå beis

Med beis får du en overflate full av liv og nyanser. Nettopp slik fargene opptrer i naturen og kulturlandskapet. Tanken bak dette fargekartet er å hjelpe deg å finne de trygge beis -fargene. De som både passer til boligen din, hytta di, omgivelsene og din personlig smak.


TREBITT beis gir god beskyttelse, har god farge- og glansholdbarhet. Gir flott lød og et fantastisk utseende. Jotun Industri TREBITT har lengre holdbarhet enn tradisjonell oljebeis. Disse beis - og malingfargene gjelder nå!


Ta naturen på alvor med beis ! Akkurat nå er beis , og da nærmere bestemt en vakker bukett med gråtoner, det desidert hotteste eksteriørproduktet. Man ønsker at strukturen i treverket skal komme frem – det skaper ekstra liv i overflaten. Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.


Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Unik renseeffekt gjør det enkelt å skifte farge. Beis er det nærmeste du kommer en naturlig behandling. Det er viktig å bruke litt tid på å finne akkurat den fargen som passer til din terrasse. TREBITT Terrassebeisfjerner Ny, forbedret – enda mer effektiv!


Med riktig farge på terrasse og uteplass skaper du en visuell forbindelse mellom husets arkitektur og omgivelsene rundt. Det gir helhet, ro og harmoni i uterommet. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Gjenta behandlingen hvis gulvet er veldig skittent eller har flere lag beis.


Lysne treverket med Butinox Terrasselysner. Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging. La heller ikke nymalte eller nybeisede hagemøbler stå ute i regnvær de første dagene, sett de under tak slik at behandlingen med maling eller beis trekker godt inn i møblene før de blir utsatt for fuktig vær.


Tropiske treverk kommer det å bli mangel på i fremtiden. Unngå at underlaget tørker opp under behandlingen. Når du bruker beis fremheves treverkets særegenheter og naturlige glø samtidig som den beskytter treverket mot det tøffe, norske klimaet. Og så enkelt som det er. Bare føtter på varmt tregulv.


Uterommet er på mange måter husets forlengelse når sommeren kommer. Vi lukker opp dørene og får plutselig større boltreplass til familien. Enten du har en stor hage med terrasse eller en deilig balkong i. Hei, jeg setter stor pris på deres synspunkter på farge på huset, så håper på svar :) Vi ønsker å bruke oljedekkbeis. Vi vurderer dempet svart dekkbeis eller sotgrå. Men i dag fikk jeg beskjed fra malerbutikk at man kun får sotgrå i beis og ikke dekkbeis?


Så jeg vil absolutt anbefale å beise impregnert treverk. Vi hadde tidligere en terrasse på hytta som var beiset i en oransjerød farge som overhodet ikke passet til huset eller låven. I fjor bestemte vi oss for å gjøre noe med det. Om du skal bruke beis , dekkbeis eller maling avhenger i stor grad av hvilket resultat du ønsker. Mens både dekkbeis og maling er heldekkende, er beis transparent, og du ser treverket gjennom.


Med TREBITT terrassebeissystem har du ingen unnskyldning for å ikke gjøre jobben. Og med fargene i vårt fargekart kan du få det akkurat slik du selv vil. Seterbrun er en transparent beis.


Den er fin til Skagengul men får du dekkende farge og forventer transparent beis så endrer det uttrykket på hytta. Sotgrå I dag har det vært helt nydelig vær, strålende sol, ingen vind og en gradestokk som krabbet opp i hele grader i solen. Treverket på steinbenken og den store blomsterkassa ved uteplassen har fått seg et strøk med beis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg