fredag 22. desember 2017

Muuto spisestol

Muuto - Best pris i Norge! Finn stoler som passer din stil og ditt hjem. La livet ditt innrede stua. La deg inspirere av våre spisestoler i ulike design.


Muuto spisestol

MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Setet og ryggen er formpresset i to deler. Leveres i mange spennende farger. Dette er en bestillingsvare. Rask levering og personlig service.


En stol eller en krakk skal ikke bare være fin, den skal også være god og bekvem å sitte på. Let derfor etter en modell som kombinerer komfort. Iskos-Berlin har sammen med MUUTO designet en 1 resirkulerbar stol, også kjent som Fiber Chair-serien. Fiber Chair er best kjent for dens rene linjer og balansen mellom maksimal komfort og minimale plass.


Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Stoler til lave priser.


OSLO serien fra muuto er stilren, tidløs og komfortabel. Normal leveringstid: - uker-Ved bestilling av flere stoler tilkommer frakt per kolli. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Dine data, dine valg.


Muuto spisestol

For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Nordic Loke spisestol med polstret sete. Megan stol i metall, sittehøyde cm. Nora armstol i cognacfarget imitert skinn.


Finnes også med kobberfinish. Bli kjent med Møbel-Design. Ved spisebordet sitter man ofte hver dag, og av og til sitter man lenge ved bordet. Derfor er det viktig å velge riktige stoler til ditt bruk.


Muuto spisestol

Vi har lang erfaring, så spør oss gjerne om du lurer på noe, så hjelper vi deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg