mandag 25. desember 2017

Maling farge sand

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Er en varm beige tone. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. Sans er en gulaktig beige tone. Denne oppleves som en dempet og litt grålig beigetone.


Nydelig farge til den som ønsker en harmoni mellom grått og beige. En gråaktig beige (greige) tone. Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone, den er mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. En klassisk blå favoritt gjennom mange år. Den er varm og lun i uttrykket med sin røde undertone.


En varm blå farge med rødlig undertone. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Inspirerende artikler med denne fargen.


Finn produkt i denne fargen. Se mer fargeinspirasjon. Farger til både interiør og eksteriør. Den sistnevnte fargen HoP Grey Sand ble brukt på veggene i tenåringsrommet hjemme hos Petra.


Rommet Petra beskriver, vender mot nord og trenger en litt varmere gråfarge for ikke å bli for kaldt. En svært elegant farge om jeg så skal si det selv”, sier Petra. Vell, Sahara sand er ikke mørk. Jeg ville ha en lys farge på veggene, men ikke hvit.


Så det hørtes kanskje litt feil ut da jeg sa at den ble lys. Men den er ikke så langt unna TreningsLaila sin. Mulig ikke så mye rødt i, men ikke gult i heller.

Litt lys grå-brun aktig. La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Egghvit og Bomull.


Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg