onsdag 20. desember 2017

Knotter til kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!


Knotter og håndtak er små, men viktige detaljer i et hjem.

De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak. Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak. Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg!


For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Vi har et bredt utvalg - noe for enhver smak! Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene.


Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken.

Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Håndtak og knotter skaper helheten. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Gratis retur og alltid gratis frakt. Nedenfor kan du filtrere blant knopper basert på materiale, størrelse, leverandør og type.


Hos Kvik har vi et bredt utvalg av funksjonelle knotter og håndtak til skuffer og skap. Utvalget spenner bredt, fra klassiske knotthåndtak til lange og slanke stålhåndtak. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff!


Målet vårt er å tilby våre kunder knotter , håndtak, kroker, dørhåndtak og baderomsutstyr som både oppfyller en funksjon og er stilige i hjemmet! Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design? Med andre or å skifte knotter rundt omkring i hjemmet ditt, kan gi en rimelig oppgradering.


Kjøp dørknotter hos Bygghjemme. Når du skal kjøpe knotter til skap, skuffer og dører, er det enkelt å kjøpe knotter på nett. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Hvorfor ikke bytte ut knottene til kjøkkenet?

Et nytt dørhåndtak kan være med å løfte designet i din bolig betraktelig. Våre erfarne kjøkkenkonsulenter hjelper deg med ideer, planlegging og tegninger til ditt drømmekjøkken. Vi tegner ditt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg