fredag 29. desember 2017

Bilder på lerret

Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her!

Det er vi stolte av og veldig glade for. Dine bilder på lerret. Utrolig flott på veggen! Topp kvalitet, rask levering og lav pris hos fotoknudsen. Velg fra vårt store sortiment av bilder på lerret i kategorien LERRETSBILDER.


Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Water Resistant Matte Canvas er en matt, øyeblikkelig tørkende overflate som passer perfekt til alle typer bilder vi tilbyr. Montering på blindramme skjer for hån slik at trente øyne og erfaring kan sørge for at detaljene i monteringen blir så bra som mulig.

Les mer om produksjon av bilder på lerret. Vis frem ditt flotteste blinkskudd på fotolerret! Du behøver ikke være en kjent kunstner for å innrede med dine egne kunstverk. Alle våre Veggdekorasjonsprodukter er laget for å enkelt henges på veggen.


Enten du vil pryde veggen med klassiske motiver eller du vil skape liv og energi med et bilde i sterke farger, finner du et favorittbilde hos oss. Vi har mange forskjellige bilder på lerret , både til stue, soverom og kjøkken! De har over lang tid utviklet en spesiell motode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen.


Materialet egner seg til alle typer bilder , men det er fargerike og kontrastfylte bilder som gjør seg aller best på lerret da teksturen i materialet er med på å fremheve alle detaljer. Du finner motiver i alle størrelser i den populære kategorien Natur. Fri frakt og rask levering. Lerret til projektor.


Kjøp lerret som passer til din projektor. Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer.


Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming.

Klikk her for å vise relevante resultater. Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret. Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret , er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Skriv ut minnene dine på lerret og la.


Velg blant våre stilig motiver, eller trykk bildene dine på lerret , akrylglass, aluminium eller gallery print. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene. Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere. Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold.


Vi har projektor i alle størrelser og prisklasser som dekker de fleste behov, både for kontoret eller hjemmekinoen. Gi hjemmet ditt nytt liv ved å lage veggdekor. Materialene du kan velge mellom er lerret , skumplate, aluminiumsplate og plexiglass. La bildene på veggen forteller hvem du er.


Alle materiale har sin unike stil. Velg materiale som lerret om du ønsker den klassiske stilen. Aluminium har et elegant og stilrent uttrykk. Her får du et komplett bilde på lerret , som er klart til å henges på veggen - et fotomaleri!


Vi bruker HP-skrivere med originalt blekk og fotolerret i bomull til våre lerretsbilder, da det garanterer den beste og lengste holdbarheten for bilder på lerret. Her finner du vårt brede utvalg av bilder og lerret som har høy kvalitet. Som med de fleste av våre produkter finnes det flere ulike størrelser å velge mellom. Naturligvis finner du bilder med motiv for alle smaker og hjem.


Bilder og lerret på forskjellige måter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg