mandag 25. desember 2017

Barnerom ideer

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Oppbevaringsløsninger bør være første­prioritet når du skal innrede et barnerom.


Tenk så deilig å få alt av klær og sko samlet på ett sted!

Et ryddig barnerom gir også mer inspirasjon til lek! Sørg for at kasser, kurver, knagger og hyller er i barnehøyde, slik at det er lett for de minste å rydde selv. Lego, Barbie eller biler?


Til barna velger vi lekne løsninger og fine, fargerike ting. Derfor er det en god ide å finne en hevet seng som barna kan leke under. Bygg et mektig fort eller et flott slott under sengen - eller lag en hyggelig hule fylt opp med puter og tepper.


Ideer fra to barnerom.

Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede.


Mye form og masse farge er perfekt for barnerommet. Fire kule barnerom Lekne farger og overraskelser, spennende dekor og detaljer. Ikke bare er det et sted å sove, men også et samlingspunkt for moro med lekekamerater. Det praktiske midthengslede takvinduet gir riktig mengde naturlig lys og frisk luft for slike aktiviteter.


På utsiden er det montert screens som beskytter mot varme. Den gode nyheten er at mye kan gjøres på lavbudsjett. Møbler og vegger kan enkelt friskes opp med maling, kanskje i sesongens fargepalett. La deg inspirere av de lekne barnerommene nedenfor.


Smarte ideer til barnerommet. Her er det en stor stue i en klassisk bygård som er gjort om til barnerom. Selv med stukkatur i taket, funker det fint med lettvegger.

Vi sender varene imorgen - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Kult gutterom på liten plass kommentarer. Annonse: Abonner på Rom123.


I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt. Vi har bestemt oss for ikke å vite kjønnet på babyen før fødselen, men vi er redd for at et kjønnsnøytralt barnerom kan være litt kjedelig. Trenger du barnerom inspirasjon? Inspirasjon og ideer til barnerommet finner du hos oss.


Bestill på nett, få levert i butikk eller på nærmeste postkontor. Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. De trenger farger for å være kreative. Hvorfor har ikke alle legoklossene samme farge?


La de bruke yndlingsfargen sin. Gjør gjerne noe ekstra ut av barnets rom. Med vår lansering av tapetkolleksjonen Little World til barn, har vi nå et stort sortiment av både maling og tapet som er perfekt til barnerommet.


Kan ikke annet enn å smile over det. Barnerom kan ha farger. Små og store prosjekt som man ikke har tid til ellers i en travel hverdag med jobb og familie. En venninne har et slikt prosjekt gående, og spurte etter litt inspirasjon til et barnerom. Hvor herlig er det ikke å se et barn smile fra øre til øre?


Får barnet rommet sitt innredet i den største interessen sin eller med mange glade farger, får du smilet du elsker. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg