tirsdag 5. desember 2017

Gult kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Er du lei av hvite kjøkken ? Nå kommer fargene for fullt i interiøret - også på kjøkkenet.


Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp. Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer. Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Gi oss gjerne din tilbakemelding på din opplevelse av design og funksjonalitet.


Gult kjøkken

Her ser vi tre eksempler på hvordan et gult kjøkken kan fremstå, fra klassisk og rustikt, til et mer moderne smykke i rommet. GULT OG GRÅTT: Det italienske bordet, MagisTavolo XZ ble kjøpt for flere år siden og har fått ny, lakket overflate. Glasskapet sto i leiligheten, det er strippet ned og pusset opp igjen. Taklampen med håndblåste kupler og ramme i messing, er kjøpt på Empire Antikk. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


I mer enn år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger, sett mange utfordringer og funnet detaljer som passer ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og framtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi har alt du trenger til kjøkken , stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Visste du at gult har en appetittvekkende effekt? Frisk sitrongul gir en sommerlig følelse i rommet og er perfekt til kjøkkenet.


Dette er en utadvendt farge, den gir energi og får oss i godt humør. Detaljer i sort og brunt gir rommet karakter og ro. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet.


Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. En farge som går i gult , som Caffe latte, lys toscana…? Ja, det kan du, men fargene påvirkes av hverandre og det som skjer er at innredningen( og evt gulvet hvis eik f.eks) ser gulere, mørkere, og veggen kan også i uheldige tilfeller se møkkete ut. Er det mye rødt i fargen, sammen med gult som fransk grå,kan du kanske se et rosaskjær.


Tid for hjem fikk beskjed om å ikke lage et A4- kjøkken da de satte i gang med dette prosjektet. Les Kjerstis prosjektblogg og se før- og etter bildene. Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser.


Gult kjøkken

Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. Digger dette kjøkkenet! Svigerfamilien min har slik kjøkken i sommerhuset i Arendal, og de vil fjerne det.


Men det er SÅÅ fint, og jeg håper de beholder det. Og ja, DAWen er god å sitte i, så nå ønsker jeg meg flere til å ha rundt spisebordet. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Alle har rett til et kult kjøkken - og en kul kjøpsopplevelse. Den holdningen møter du i alle Kvik-butikker. Vi er kjøkkeneksperter, og vi vil gjøre alt for å gjøre din kjøkkendrøm til virkelighet.


Stikk innom vår butikk i Førde og hør mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Hvilket bedre sted å bli opplyst og stimulert enn i hjertet av ditt hjem? Ja, vi snakker om Gul kjøkken denne gangen!


Gult kjøkken

BTW, Hvis du kommer over noen fantastiske gult kjøkken som du synes er verdig å bli omtalt i denne listen, vennligst nev dem i kommentarene. Man kan også klinke til med kraftige farger, som oransje eller gult. Våg å gå litt utenfor din egen komfortsone når det kommer til fargevalg.


Velger du den fargen du egentlig liker best, men som du er litt redd for å trå til me blir du garantert mer fornøyd enn om du safer med en mellomløsning. Når du velger kjøkken farger, noen stoppi oransje, som han er i stand til å løfte humøret og eliminere trøtthet. Samtidig fremmer den aktiviseringen av prosesser for fordøyelse og sirkulasjon.


Oransje ting fange øyet, slik at de kan plasseres med forventning om å tiltrekke oppmerksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg