torsdag 14. desember 2017

Vanntett markise

Sjekk ut Vanntett Markise. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.

Stort utvalg av Vanntett. Alle profiler leveres i hvit, grå lakkert utførelse. Capanno- markisen er egnet for bruk både over en terrasse eller som tak for en uteservering. Markisen leveres med tilnærmet vanntett markiseduk.


En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Med terrassevarmer fra Kjells markiser får du varmt og behagelig lys på kjølige kvelder. Se våre varmelamper og finn din favoritt her! Trenger du ny markise ?

Scandic Markiser har et stort utvalg! Vest markise AS-Alt av innvendig og utvendig solavskjerming. Vest Markise leverer alt av solavskjerming til private- og bedriftskunder i Bergen og omegn. Terrassemarkiser, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Hvorfor velge oss Gratis befaring.


Vi kommer på gratis befaring for måltagning og uforpliktende prisvurdering. Stoffrullen sitter inne i en kassett som gjør at duk og motor er beskyttet mot all type nedbør når markisen er i lukket posisjon. Duken er av 1 akryl som igjen er teflonbehandlet. Dette gjør den sterkt vannavvisende.


Vinkelen kan enkelt justeres på hver av bærearmbrakettene og gi duken et fall på til grader. Kjøp Vanntett på nett. Denne stilige pergolaen, med flatt sol- og vanntett tak, gjør terrassen din eller et frittstående hageområde til et hyggelig uteområde du kan benytte i all slags vær.


Ved hjelp av vridbare lameller kan du også slippe solen inn. Stoffet har høy fargeekthet og et unikt vanntett belegg som tåler krevende miljøer. Stødig konstruksjon og maksimal UV.


Oppgrader bilturen med en slitesterk og lett markise.

Skap et sted utenfor der du kan slappe av med venner og familie i komfortable omgivelser. Markisematerialet til Weathershield er vanntett og enkelt å rengjøre. Villa Bavona pergola leveres med stilfulle lameller i taket (Hard Top) eller med vanntett foldeduk i taket (Soft Top).


En virkelig flott og solid løsning som med sin kubiske form er helt i stil med dagens trender. Bor man i en funkis-bolig er dette den perfekte designløsningen. Lady Solskjerming tilbyr skreddersydde markise - og persienneløsninger etter dine behov. Velg mellom vårt store utvalg av markiser og persienner. På den måten blir ingenting borte!


Duken har trykk på begge sider, er vanntett , rynkefri, blekes ikke av solen og er lett å holde ren. Dralon blå melert teflonbelagt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg