tirsdag 12. desember 2017

Kinesisk vifte

Fin og skjønn kinesisk vifte , som du kan bruke både som tilbehør til kostymet, men også som pynt til festen. Vifte har sin opprinnelse i Orienten. Husslaver sto ved måltidene bak fornemme folk og viftet dem kjølige. På et relieff fra Assyrien av kong Assurbanipal og hans dronning ses dette.


Egyptiske relieffer av konger viser dem omgitt av viftebærere. Vifter kunne være av tynne plater eller sammensatt av fjær.

En vifte setter luften i bevegelse og vil bedre ditt inneklima. Vifter gjør hverdagen bedre, særlig på sommeren når det er varmt. Finn din neste vifte til sommeren når du vil kjøle ned soverommet, kontoret eller et annet rom.


Malt på silke og håndtak av plast i bambus-style. Deilig å vifte seg med! A Pure CSSCycling Slideshow!


Thanks to CSS we can create effects and animations without using JavaScript, which will facilitate the work of many designers. Gjenstand som har hatt forskjellig form og anvendelse siden lenge før vår tidsregning.

Rent praktisk har viften vært brukt for å sette luften i bevegelse for avkjøling, til å vifte bort insekter eller som skjerming mot solstråler, men den har også fungert som seremonielt verdighetstegn flere steder, som i det gamle Egypt, Persia og i. Japanerne har en lang tradition for papirfremstilling. Søk etter vifte på Kelkoo. Sammenlign tilbud på vifte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Batteridrevet bordvifter - Xiaomi. Stillegående vifter fra Xiaomi. Trinnløs hastighetsjustering. Simulerer naturlig vind. Black Weekend - Opp till på tusenvis av produkter.


Stor kinesisk vifte Meget flot og gammel vifte. Købt i Kina og bragt med hjem. Kan ikke huske hvilket årstal. God og holdbar kvalitet. Træet er stærkt og lakeret.


Bagpå nederst på viftens inderste træstykke er en lille smule af det lakeret maling forsvundet. STÅENDE VIFTE SLIK GJØR DU: 1) Legg servietten på bordet som vist på tegningen, og brett den halvveis ut som vist over 2) Ta tak i det øverste hjørnet ved punkt A og legg det over til motsatt side så punkt B kommer til senter og til sammen danner dette en trekant.

Peking Man Site av Xiquinho Silva. Jeg har en cpu vifte som brøker no siinnsykt, men den har en ganske bra koberkjøler! Da tenkte jeg at en 80mm v. Fin lille kinesisk vifte , som du kan bruge både som tilbehør til kostumer, eller som pynt til festen. Amerikanske teknologiselskaper støtter kinesisk. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg