onsdag 27. desember 2017

Dørhåndtak oslo

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Byggmakker kan dører. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Dørhåndtak og andre produkter til ditt prosjekt har vi.


MAXBO har et bredt utvalg av dørhåndtak som vil gi hjemmet ditt et særeget preg.

Vi har alt fra klassiske og tidløse dørhåndtak , til mer moderne. Finnes også som ytterdørsvrider. Dørvridere kommer i alle fasonger og utførelser. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen.


Logg inn for å se priser og lagerstatus. Vi leverer alt innen lås og beslag til private og næring i Oslo og omegn. Vi foretar montering og salg av patenterte låssystemer, adgangskontrollanlegg, postkasseanlegg, sikkerhetslås, sylinderbytte, skiltgravering, porttelefonanlegg (callinganlegg), dørlukkere, dørautomatikk, sikkerhetsbeslag, vinduslåser m. Feil dørhåndtak på ytterdøren kan forringe stilen til et helt hus.

Rett håndtak til rett dør er som hjulene på en bil eller skoene til en kjole. Fra funksjon til design - i dag er håndtak en del av innredningen. Vi vil hjelpe deg å finne det rette. Swedoor har valgt ut en serie vridere som kompletterer døren, og som gjør det enkelt å velge dørhåndtak som matcher overflaten med tilbehør til skyvedører.


En god vrider skal ha et godt design, være lett å montere, god å ta i og skal tåle daglig bruk, år etter år. Viser 1–av 4resultater. Du finner oss plassert på to sentrale steder i Oslo. Vi holder til på Vøienvollen gård – Sagene i Oslo.


Maridalsveien Oslo – rett ved Sagene kirke. Har du bare lyst til å bli inspirert, er du velkommen til oss for en gratis museumstur. I gang med renovering av de gamle dørene eller blir det nye? Våre dørvridere passer til både nytt og gammelt.


Vi har også matchende toalettvridere og toalettbeslag for dører til baderom og wc. Vi tilbyr kvalitet til hyggelige priser! Få din bestilling levert til vår fastpris.


Her skal vi vise noen enkle grep på hvordan du kan få dine gamle dørhåndtak til å skinne som gull igjen. Men mine gamle dørhåndtak er jo mørke av skitt og fulle av malingsflekker, da er det vel bare å bytte de ut, tenker du kanskje.

Nei, selvfølgelig kan de fikses! Her viser vi hvor enkelt du selv setter dem tilbake til fordums prakt. Leveres med nøkkelskilt og skruer. Velkommen til Harmonie sin verden av dører, vinduer og garasjeporter! I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet.


Tilbyr produkter innenfor hovedområdene jernvarer og verktøy, kjøkken, hage, maling og lås og beslag. Oversikt over Jernia-butikker over hele Norge, samt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg