søndag 3. desember 2017

Stue blogg

Hvilken stil har du i ditt hjem? Se nyhetene våre, og finn nye møbler her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Stue blogg

Slik finner du den perfekte hjørnesofaen til din stue. Har du planer om å kjøpe hjørnesofa, men vet ikke helt hvilken du skal velge? Her er en enkel guide som loser deg gjennom de viktigste punktene du må tenke på for å finne den beste hjørnesofaen for deg.


En blogg om interiør, inspirasjon, DIYs,. I dag fikk jeg plutselig lyst til å ta noen bilder i egen stue , med lune varme høstfarger og friske blomster. Har du en stue med god takhøyde, kan du understreke rommets takhøyde ved å la lange gardiner starte et stykke over vinduet. Rom med god takhøyde virker større og romsligere. Derfor er lange gardiner i stuen, som går fra gulv til tak, et opplagt valg til mindre stuer med god takhøyde.


Stue blogg

Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS. Selv om stua deles inn, er det viktig å tenke helhet.


Og i en stor stue med mange soner, er det ekstra viktig at de ulike ikke konkurrerer med hverandre, men heller spiller på lag. Rommet bør ha en rød tråd for at det ikke skal oppleves rotete. Bruk gjerne farger og tekstiler til å binde rommet sammen og skape en helhet.


Stue blogg

Gi stuen din en mini-oppussing på lavbudsjett. Med et nytt år kommer muligheten for å starte ting på nytt. Her finner du inspirasjon til rask. Interessert i solskjerming til stue ? På vår blogg deler vi løpende spennende nyheter, nyttige tips og gode råd.


Les med på bloggen vår her! Så koselig stue du har #128578; Liker godt fondveggen med den mørke fargen. Jeg tror du har tatt et riktig valg med å “trekke deg ut” fra det verste bloggmaset. Blogg når du føler for det og når du har noe å blogge om.


Kos dere med Halloween i dag! La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice.


En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem. Velg møbler ut fra størrelsen på rommet. Har du liten stue så ikke kjøp en stor sofa, da får du ikke plass til mye annet.


Stue blogg

Fløyelsputer, fargerike gulvmatter, lange gardiner. Får du alt dette til å matche så blir det superlekkert i tillegg til at du får ett lunt og behagelig hjem. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Vi har fått Howarden på plass.


De er helt vannvittig deilig å sitte i! Vi (jeg) valgte beige møbler, men jeg har masse lyse store puter. Kathrines Quilte Stue ”åpner” klokken 17:00. Vi vil ha med oss masse spennende nye stoffer, mønster og bøker fra. Nå bugner det av nyheter for våren! Vi serverer kaffe, te og litt å bite i! Dere trenger ikke melde dere på, det er bare å møte opp!


Prøv en mini-sofa med plass til to (kanskje også med en sjeselong, som Astha) eller gå for en modulsofa som enkelt kan utvides og minskes avhengig av sivilstatus. Se på denne Ellis-modellen. Lene blogger om interiør, tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer.


Trenger ikke stort mer enn dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg