fredag 15. desember 2017

Beckers gulvmaling

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Her finner du alt for din skaperlyst. Velkommen inn, gjør et kupp! Elastisk, akrylbasert betongmaling.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.

Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss. Information om cookies Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af hjemmesiden. Beckers har bred kunskap om farger og maling. Såfremt du fortsætter brugen af hjemmesiden, antager vi at du. En av verdens mest kjente byggninger, Vasilijkatedralen ved Den Røde Plass i Moskva, har fått sine fargeglade kuppler.


Malingen inneholder ingen sterke løsemidler og er derfor skånsom for såvel deg som miljøet. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye.


Giv dit gulv Epoxymaling hvis du vil have dit gulvskal være ekstremt slidstærk og vaskbart.

Gulvmaling til beton eller træ. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Den har høy alkalibestandighet og binder støv uten å missfarge overflaten. Microplast benyttes som støvbindende produkt. Den gir også en forsterkning av overflaten.


Produkterne har en formidabel dækkeevne og holder til mangt og meget, hvilket en god gulvmaling også skal kunne, da den hver dag skal stå imod såvel møbler som trippende fødder, der. Friske opp rommene hjemme? Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk.


Ikke glem forarbeidet. Som ved all annen maling, er forarbeidet viktig. Støvsug og vask godt med et rengjøringsmiddel beregnet for bruk før maling.


Tørk bort alt slipestøv med en tørr mikrofiberklut. Velg en robust maling. Bruk en god gulvmaling som tåler litt ekstra. Natural Wood Gulvolje Gir en pen matt overflate med varm glød Se.


Betongsealer Se produkt. Forskjellen på tak- og veggmaling er som regel kvaliteten hos bindemidlene.

Tak utsettes for liten slitasje, og skal kun vaskes i forbindelse med maling. Interiør- og eksteriørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov for å male. Ypperlig til betonggulv innendørs.


Den er en gulvmaling av høy kvalitet. Og kan også brukes på betongoverflater utendørs, som for eksempel trapper og balkonger, men krever da hyppigere vedlikehold ettersom utendørsklimaet bryter ned malingsfilmen raskere enn ved innendørs bruk. BECKERS detaljert innendørs gulvmaling og gulvlakk informasjon.


Få de flotteste og mest holdbare gulve. Profloor vandig epoxy Professionel epoxy til private. Mal dig til et slidstærkt, diffusionsåbent og flot gulv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg