tirsdag 5. desember 2017

Maling interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Du kan selv besøke vår sentralt beliggende butikk i Godvik og se vårt store utvalg av kjente merkevarer. Våre eksperter gir deg gode råd om både fargevalg og teknisk påføring. Vi er effektive og profesjonelle fagarbeidere med over års bransjeerfaring. På grunn av vår lange erfaring og kjennskap til bransjen, har vi fått en rekke prestisjeoppdrag og vi regner oss som et veldig godt ansett male og interiør firma.


Din lokale ekspert på maling og interiør. Vi fører produkter innen maling og beis, tapet, gulv, solskjerming og interiør. Du finner oss på Konnerudsenteret!


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Vi fører hovedsaklig interiør - og eksteriørprodukter fra norske Gjøco, som f. Deriblant testvinneren Maximal. Vi har også diverse produkter fra Jotun og Butinox. Hos Helt Strøkent på Gjøvik er de lidenskapelig opptatt av overflater og det helhetlige uttrykket sett i sammenheng med interiør. IFI-FARGETV tok turen for å se hva fagfolkene i butikken kan trylle frem innen gulv, maling og tapet.


BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Butinox Interiør Barnerom er en inneklimavennlig, silkematt, løsemiddelfri akrylmaling med minimal lukt til innvendig bruk.


Malingen kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss, betong, panel og lister. Malejobben innebærer som oftest mer enn selve malingen. Planlegging og skikkelig forarbeid er helt avgjørende for et vellykket sluttresultat. Kom innom XL-BYGG, så får du tips, maling og tilbehørsprodukter som gir deg grunnlaget for et perfekt sluttresultat!


Med BUTINOX Interiør Sperrende maling sparer du tid. Nå holder det med strøk der du tidligere måtte ha strøk. BUTINOX Inteirør Sperrende maling er en vannbasert, matt og løsmiddelfri akrylmaling til innendørs bruk.


Det er en effektiv kombinasjonsmaling, sperregrunning og toppstrøk i ett!

Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Vi leverer hovedsaklig til Malmefjorden, Eide, Fræna, Molde, Averøy, Gjemnes og Aukra.


Men også til mange andre kommuner. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Beige er en lysere og varmere fargenyanse av greige, og en farge som passer til stort sett alle mørkere og dypere farger samt de skarpere fargene som vi ser at flere tar i bruk på både detaljer og interiør.


Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg