onsdag 27. desember 2017

Eika kredittbank as

Sammenlign kredittkort. Få det beste kredittkortet til ditt bruk med de fordelene som passer deg. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Selskapet dekker behovet til lokalbankenes objekts- og kortbaserte finansiering innenfor person- og bedriftsmarkedet. Har du mottatt e-post eller SMS, ber vi deg velge Signer dokumenter fra hovedmenyen øverst til høyre på denne siden, og deretter Gå til signering.

Kontakt oss Eika Gruppen holder til i Parkveien ved Solli plass i Oslo. Eika Forsikring har hovedkontor på Hamar. Finn din bank og søk om kredittkort. Eika Kundesenter holder til på Mustad.


Det tryggeste valget når du reiser eller handler på nett - forsikringer er inkludert. Les vurderingen og søk nå via Kredittkort. Verdipapirfondene har endret sine vedtekter.


Se våre forsikringer og finn din pris.

Det lønner seg å bruke våre Eika Gold! Gjennom vårt fordelsprogram får du en rekke rabatter når du handler i butikk og på nett. Hvis du ikke finner dokumentene dine, så kan det være at vi har utfordringer med en av tjenestene bak. Da kan det være lurt å logge ut, vente litt og prøve igjen.


Gratis å ha - gratis å bruke. Du får i rente og styrer innskudd og uttak via nettbank. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Tilpass lånet til deg.


Det må ikke sendes personopplysninger pr. Hos oss kan du kjøpe våre mest solgte forsikringer enkelt digitalt. Vi retter oss mot privatpersoner, landbrukskunder og småbedrifter.


Du kan logge inn på kontoen din ved å klikke på BankIDmed brikke, eller, BankID på mobil. Vi tilbyr forsikringer, sparing og kredittkort til privatpersoner som ikke har en lokalbank i sitt nærmiljø. Tap utover det innbetalte beløp kan ikke kreves erstattet.


Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen. Lokalbankene har et landsdekkende filialnettverk med 2kontorer.

Eika Alliansen er eid av lokalbanker. Vivo kredittkort har en årlig nominell rente på 21. Selskapets målsetting er å støtte lokalbankene gjennom kunde - vennlige digitale finansieringsløsninger.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg