torsdag 21. desember 2017

Kjøkken porsgrunn

Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering.


Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.

Silhuetten bestemmer du, vi tilbyr både myke former og rette linjer. Hva enn du ønsker, nytt ba kjøkken eller møbelløsninger til resten av hjemmet, har vi et stort utvalg og mer enn en million kombinasjonsmuligheter. Få skreddersydd interiør til ditt kjøkken og bad. Ditt bad og kjøkken skal danne en ramme for din morgen- og kveldsrutine. Vi fokuserer på kundens behov, uavhengig av om du.


Gode løsninger – Høy kvalitet. Den blir varmet og fordelt på avdelingskjøkkenene. Kontakt Brevik sykehjem på.


AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design.

Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte.


Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler. Vi utfører også monterings oppdrag f. Vi har et bredt sortiment av fronter og farger i klassisk, moderne eller tidløs design, så her bør du finne en stil som passer deg.


Vi ønsker deg velkommen til vår butikk på Frednesøya i Porsgrunn. Klesvask utføres av Fellesvaskeriet på Frednes. Her finner du en oversikt over alle butikker på Down Town.


Se åpningstider, butikkinformasjon, etasje og kontaktinformasjon (tlf, e-post). Butikken er kjent for sine store og flotte utstillinger av inne- og utefliser, naturstein, og baderomsfliser. Porsgrunn -Herøya - Pen og innflyttingsklar endeleilighet i 1. Butikken råder videre over et stort sortiment av VVS, elektro, varme og baderomsutstyr. Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og.

Importør av kjøkkenvasker, baderomsvasker, armaturer og sanitærporselen. Våre produkter får du hos din rørlegger eller kjøkkenforhandler i Porsgrunn. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv.


Her kan man flytte rett inn! Kjøp møbler på Bohus i Prosgrunn. Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her.


La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg