mandag 25. desember 2017

Organisere hjemmet

Med enkle grep kan hjemme bli ryddig igjen. Slik får du et organisert hjem. Få orden og struktur! Enkle steg til å organisere hjemmet og husholdningen.


Alle familier kan tidvis ha det litt kaotisk hjemme, enten det er papirer som flyter over på pulten, eller det er rotete på et trangt bad. Hvordan kan du få et organisert hjem?

Målet med å organisere hjemmet ditt er å redde deg selv når det gjelder å lete etter ting. Det handler om mer enn å bare skjule ting fra å bli sett. Hva skal du egentlig gjøre med alt du har samlet opp gjennom tiden?


Kanskje det er på tide å luke ut alle unødvendige ting og få organisert hjemmet ditt igjen! Det å organisere et hjem, er en prosess du må ta steg for steg. Gunn Beate Reinton Rulnes har skrevet boka Listelykke for å gjøre ryddingen enklere, og for å ha orden og system i hjemmet. Psykolog Karen Kollien Nygaard sier lister fungerer som en arbeidsplan og gir hjernen ro, men det kan også være et torturredskap - så bruk det riktig! Har du hørt om Marie Kondos metode for å organisere livet ditt?


Marie Kondo hevder at organisering av hjemmet ditt vil føre til et mer organisert liv.

Lister hjelper deg å prioritere riktig. Det går bedre å organisere hverdag og jobb når du ser de store linjene. Når du krysser av og stryker ut, ser du progresjon, og du blir motivert for å fortsette – fordi det utløser dopamin, som er et viktig signalstoff for hjernenes belønnings- og motivasjonssystem.


Nøkkelen var å organisere hjemmet sitt effektivt. Nå, nesten år senere, er forholdet til rot totalt annerledes. For Kverne er ikke rydding noe som tar energi, det er noe som gir energi. Som nyutdannet coach for musikkbransjen jobber hun mye hjemmefra, og da er det greit at det ikke er noe som stjeler konsentrasjonen når hun jobber. Les også: TIPS TIL Å ORGANISERE HJEMMET.


Men først… Før vi går videre til å tipse om helt konkret programvare, la oss starte på innsiden av kameraet. Smarttelefoner har derimot den samme funksjonen innebygget: GPS-merking. Høres ikke det deilig ut? Synnøve Skarbø har skrevet bok om rydding, og besitter god ekspertise på orden i hjemmet. Til TV hjelper deg deler hun sine beste tips for et.


For ytterligere å bryte ned den oppgave, å arbeide på en del av et rom i en tid. Arbeide på ett rom av gangen. Prang på de enkleste jobbene i rommet og jobbe mot de vanskeligste delene av rommet. Når jeg tenker etter så handler jo egentlig det meste i et hjem om å organisere og oppbevare ting.


Alt må ha sin plass og man kan ikke ha for mange saker.

La oss treffer Lin skapet! Jeg kjøper ikke mye nytt. Hvis du har overskytende Klesvask å håndtere, har du sannsynligvis en Lin kleskott som er mindre enn bruker-vennlig. Disse enkle organisere trinnene kan hjelpe deg å få ditt hjem i form!


Avhengig av hvordan uorganiserte hjemmet ditt er og hvor mange eiendeler du må gå gjennom, ikke har tenkt å oppnå every på kort tid! Det er kanskje-haugen man må jobbe ekstra mye med. Noen oppdager plutselig at de har seks vannkarafler når de rydder opp. Hvor mange trenger man egentlig? Desto mer du klarer å sette i gi bort-haugen, desto enklere blir det å organisere hjemmet.


Lær tips for å organisere skapet ditt og spare plass! I dagens artikkel vil vi gi deg gode ideer for å hjelpe deg å organisere skapet ditt med en gang, så du slipper å kaste bort mer tid. Tips for å organisere skapet ditt 1. Selv om du har hatt ferie, er det ikke sikkert det har blitt noe særlig tid til rydding. Tilbake til hverdagen er det enda vanskeligere å få tid til og rydde skikkelig, og husvasken blir desto vanskeligere å få til. Med disse tipsene blir det kanskje litt lettere å få orden i hjemmet.


Organisering av hjemmet I dag har jeg surfet litt rundt etter produkter som kan gjøre det lettere å holde det ryddig og å organisere hverdagen - kort sagt gi et. Work på å organisere hjemmet av organizin g de nødvendige oppgavene i trinn. For videre å bryte opp oppgaven, arbeid på en del av et rom om gangen.


Start på de enkleste jobbene i rommet og arbeid mot de vanskeligste delene av rommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg