onsdag 13. desember 2017

Hus med alt på ett plan

Mange opplever også mindre problemer med byggehøyde i reguleringsplaner og lignende. Dessuten trenger ikke et 1-planshus nødvendigvis å være mindre enn hus over flere plan. Alle disse fordelene gjør at mange i dag velger å bygge villa på ett plan. Vi har hus på ett plan for alle.


Små koselige hus til mindre familier der det ikke er barn i bildet eller at barna har flyttet ut, og store hus på ett plan med rikelig plass til storfamilien. Med alt på ett plan er det også ofte enklere med høy himling i taket, både praktisk og også når det kommer til reguleringsplaner.

Dette huset er utrolig praktisk og har alt samlet på ett plan. Det passer perfekt til små familier, eller par som ønsker plass til kontor og overnattingsgjester. En del av BoSmart-serien fra Blink Hus.


Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet. Den billigste boligen ligger ute til Kr.


Vurderer du flere alternativer? Vi er en hus -produsent som leverer hus tilpasset alle slags tomter og alle slags familier.

Uansett om du ønsker å bygge alt på ett plan , 5- eller etasjer, hus for skrå tomt eller et fritidshus - vi har huset for deg. Løsningen med et hus på ett plan passer perfekt for en familie med kjæledyr. For barn i huset er nærheten til naturen, lek og aktiviteter veldig trygt og enkelt. Utgang til terrassen som åpner for en hyggelig og lun utesone i vinkelen av huset. Et perfekt hus for de som ønsker alt i en etasje og nærhet til uterommet.


Dette er en bolig i tradisjonell stil med alt på ett plan. Kjøkkenet er plassert mellom stue og tv-stue, noe som gjør huset veldig praktisk for barnefamilier. Huset har eget bad og garderobe i tilknytning til hovedsoverommet. Skal du bygge et hus med livsløpsstandard på ett plan.


Da er Heia en utmerket bolig. Vi tilpasser alt til dine behov. Et rimelig og praktisk hus med alt på ett plan. Herskapelig hus på en etasje. Unge som eldre - ikke minst barnefamilier - foretrekker å bo på ett plan.


Man kan lettere tilbringe alderdommen i et hus på ett plan hvor man slipper trapper og viktige funksjonaliteter i ulike etasjer. Problemet er bare at de fleste hus vi har funnet som har alt på en flate sjelden er større enn 130m2. Timi er en plasseffektiv, kompakt husmodell på ett plan som beviser at man kan leve godt med mindre plass.

Boligens bruksareal på kvm rommer smarte planløsninger med blant annet ba to soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt god bodplass og entré med god garderobeplass. Bygg herskapelig hus ! Vår Lundegaard har samlet alt du ønsker deg på ett plan. Husets hjerte er det romslige kjøkkenet, med doble dører ut til terrassen. Oppholdsrommene har spennende og smarte som gir rikelig med lys fra flere sider.


Færder har praktiske bad. Har du sans for det fornuftige og praktiske? Da bør du bli bedre kjent med Idyll – et rimelig hus som har alt du trenger.


Med Sørvik får du et hus med mengder av naturlig lys fra dets mange, store vindusflater. For å kunne tilby relevant informasjon på annen måte, f. Vi oppretter profiler på bakgrunn av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg