onsdag 20. desember 2017

Skilt til hjemmet

Finn laveste nettpris her. Stilige dørskilt, postkasseskilt, husnummerskilt, barnevognskilt, merking av søppelspann og bagasje. Dørskilt i mange variasjoner finner du hos oss. Design ditt eget skilt slik du vil ha det. Høyden på skiltet blir uansett cm.


Bredden kan variere litt.

De fleste skilt ble produsert på x cm. Velg mellom flere maler og materiale. Dekorer barnerommet med vårt utvalg av diverse bilder, skilt og speil med motiv. Kontakt oss for store rabatter på skilt til borettslag.


I nettbutikken får du automatisk mengderabatt ved 10stk eller flere skilt (trenger ikke være like skilt ). Ved større antall får du en meget billig og fordelaktig pris. Ved jevnlige innkjøp kan vi også tilby faste rabatter, enkel bestilling og rask levering. Har du fått brev fra din kommune om tildeling og oppsetting av husnummerskilt?

Det er denne type skilt du trenger. Skiltet er produsert i aluminium. Konturskårne skilt i akrylplast til bruk inne og ute. Designe utskårne bokstaver eller tall til hjemmet , firmaet eller butikken. Selvklebende bakside, monteres på jevne, tørre og rene flater.


Men hvis en tenker seg litt om, så er det ganske smart med både husnummer og tilvisningsskilt. Hus og veier som er godt merket gjør sitt til at ventetiden i noen tilfeller kan bli kortere. Få mere informasjon her. Velkommen innom butikken i Stavern.


Vi ligger vegg i vegg med Vinmonopolet og vis-a-vis Meny på Staverntunet. Kontakt kundeservice dersom fakturaen mangler i pakken. Vi sender ny faktura så fort som mulig. Til bedrifter og institusjoner sendes faktura separat.


E-faktura sendes elektronisk. Kan jeg bytte eller returnere en vare? Du har dagers angrefrist fra pakken er mottatt. Du kan bytte til en annen vare eller få pengene tilbake innen dager.

Du må være dyktig til å skaffe nye kunder og samtidig skape lojalitet hos eksisterende kunder. Arbeidsoppgavene omfatter de fleste områder innenfor salg. I tillegg til å skaffe nye kunder skal du forvalte tildelt kundeportefølje. Vi hjelper deg hele veien.


I hovedsak vil det være aktivt salg til næringslivet i østlandsområdet. Det mange først og fremst forbinder med et dørskilt, er et Her bor- skilt , et velkomstskilt til ytterdøren, som forteller hvem som bor i hjemmet. Den som vil utforme et eget skilt til ytterdøren, bør gjøre det personlig og tenke gjennom hvilke følelser skiltet skal formidle. Vi lager navneskilt, dørskilt til private hus, postkasseskilt og selvsagt skilt til og kontor og bygninger.


Kjøp raskt og enkelt på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg