fredag 8. desember 2017

Pantonevifte

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Stillegående vifter fra Xiaomi. Trinnløs hastighetsjustering. Simulerer naturlig vind.


Bestill den i dag fra Eldirekte.

Lynrask levering og god service. PMS metalliske farger trykket på bestrøket papir. Pantonevifter og Pantoneguides Pantone er den globale standard til at definere og kommunikere farver i den grafiske branche og tekstilindustrien. En Pantonevifte er must have værktøj for alle i og omkring den grafiske branche. Fargen fremhever vårt ønske om et pålitelig.


Søk etter pantone vifte på Kelkoo. Sammenlign tilbud på pantone vifte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Pantone har et godt udvalg af farvereferencer, men det kan være svært at finde den rette Pantone- vifte.


Heldigvis kan du finde hjælp lige her.

En Pantone- vifte er et helt nødvendig verktøy for alle i og omkring grafikerbransjen. Pantone-farger, også kalt PMS-farger, som står for Pantone Matching System, er det man bruker i grafikerbransjen. Pantone-viftene er skapt for å forbedre beskrivelsen av farger fra design, produksjon og til ferdig produkt. Einar har en mangeslungen utdanning og bakgrunn. Jeg er på utkikk etter en pantonevifte , men er usikker på hva jeg skal kjøpe?


Det finns et utall av forskjellige guides, fans, chips, hexachrome ditt og datt. Partner with Pantone for your color inspiration. På Trendstore finder du de nyeste trendmaterialer fra hele verden!


Find billetter til alle konferencer og seminarer her. Hvor stor forskel gør lyset for hvordan farver opfattes? Se med når Kim giver tips til hvordan du får størst udbytte af din pantonevifte. Er din Pantone-vifte mere end to år gammel, så kan du være ganske sikker på at der er kommet nye farver til siden, som altså ikke er at finde i din Pantone-vifte.


Med en ny Pantone-vifte får du også adgang til at hente Pantone farvebibliotekerne til dine designprogrammer. Vi vil førsøge at guide dig rundt i Pantones univers og hjælpe med at finde de rigtige guide og værktøjer når du arbejder med Pantone farver. Når mappene skal trykke er det svært viktig at fargene kalibreres mot en oppdatert Pantonevifte (for uncoated farger). Det er svært viktig at fargene kalibreres mot en oppdatert Pantonevifte for uncoated farger, når det benyttes PMS trykk.


Merk at fargene kan variere fra skjerm til skjerm. Bruk ikke RGB til trykksaker.

Har ligget i original emballage hele tiden, så er 1 beskyttet for sollys, og farverne er derfor intakte. Original emballage medfølger. Metallics, og Metallics Premium. Konverteringene i tabellen over blir sett på skjermen i RGB-format. For eksakt fargegjengivning er det nødvendig å printe Pantonefargen (PMS) i blekk.


Vi anbefaler at du ser Pantonefargene på en fysisk Pantonevifte. Jeg har en del CMYK fargekoder som jeg gjerne vil gjøre om til RGB. Har ikke noe program på pcen for å skrive inn CMYK koder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg