onsdag 6. desember 2017

Beis interiør

På utkikk etter interiør beis? ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør , f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.


Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.

Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Greige farger som Hvit Lin skaper et grålig interiør med hint av røde undertoner som gir fargen hint av lunhet. Malingen kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss, betong, panel og lister.


Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Vi er spesialister på fototapeter fra ditt eget bilde. Stort utvalg av veggstickers og barneromsdekor.


Verdt et besøk…uansett!

Maling og beis som blandes i ulike farger må kjøpes i butikk og kan ikke selges på nettbutikken. Se vårt utvalg i innendørs maling og. Fargeløs base er interiørbeis uten noe tilsatt fargepigment. Bland alt sammen (base og ferdig beis ) i en stor bøtte.


Jeg legger på ett fyldig strøk med beis i hele bordets lengde før jeg stryker ut med tørr pensel så det blir jevnt. På vegger i gang og soverom beiset jeg 2-bord om gangen før jeg stryker ut. Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox.


Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”. Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende. Til ubehandlet treverk av furu og gran. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.


Ekstra omsorg til de minste i huset. Minimal lukt, uten skadelig avdamping. Din lokale ekspert på maling og interiør. Vi fører produkter innen maling og beis , tapet, gulv, solskjerming og interiør.


Du finner oss på Konnerudsenteret!

Vannbasert, hvitpigmentert beis til å lysne ubehandlet eller lakkert panel i tak eller på vegg. Treet må renses først med trerens, evt. Brukervennlig, drypper ikke. Panelhvit har fått EUs miljømerke Blomsten. Gjøco Panellakk er en vanntynnbar, hurtigtørkende akrylbasert lakk med lysfilter for lyst treverk.


Kan tones over fargeblandemaskin. Herdins Lakkbeis er en ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Herdins Lakkbeis hefter godt også på tidligere behandlede overflater og passer for møbler og mindre snekkerarbeider. Interiør lakk og beis.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg