mandag 25. desember 2017

Industristol

Stort utvalg av industristoler hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet.

Kjøp i dag til en god pris! Robuste arbeidsstoler med flere innstillingsmuligheter for best mulig ergonomi. Vi har et stort utvalg og mange kvaliteter og utførelser. Industristoler til bruk på verkste laboratorium og lager. Det er lett å velge type med forskjellige høyder.


Alltid fri frakt og års garanti. En ergonomisk arbeidsstol med justerbar seterygg. Denne høye utgave har fotstøtte og for å ivareta stabilieten har understellet glides.

Egner seg innenfor industri, utdanning og laboratorier. Stol i ESD-utformet for å effektivt tømme statisk elektrisitet i elektronikkindustrien. Setet og ryggen er justerbare i høyde, vinkel og dybde.


Arbeidsstol Comfort er tilpasset tøffe miljøer. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Hos Scandinavian Storage Group finner du et bredt utvalg av ergonomiske industristol er som kan tilpasses individuell kroppsholdning, og bevegelser som følge av. En industristol från Global Stole är framställd i en robust kvalitet, som håller för slitage och påverkning av smuts, vatten, olja mm, och vårt sortiment täcker bl a stolar till renrum, svetstaburetter och rostfria stolar.


Setets framkant og ryggstøtten er forsterket med. Leveres med seterygg som kan justeres og med fotstøtte rundt hele stolen. Stoffputer i sete og rygg. Setestørrelse: 45x45cm. Oftast är en arbetsstol eller industristol gjord med sits och ryggstöd gjorda av formpressad integralskum (så kallad PU-skum).


En sits gjord av skum gör att din arbetsstol och industristol är enkel att torka av och hålla ren, samtidigt som det ger en slitstark yta som håller länge och tål tuffa tag. Enkel og holdbar verkstedstol med sete og rygg i formstøpt PU-skum. Kan ikke utstyres med armlener.


Billiga stolar online på Furniturebox.

Fotstøtte rundt hele stolen. Spesialister innen merking og sikker oppbevaring av brannfarlige stoffer. Alaté AS tilbyr et bredt sortiment av. Legg igjen en kommentar Avbryt svar.


Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig handel! Heminredning när den är som bäst. Fri frakt över 500kr och snabba leveranser från.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg