onsdag 27. desember 2017

Hvit hylle

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her! Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring.


Vi hjelper deg å finne riktig løsning.

Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Velg mellom firkantede, runde og ovale hyller i materialer som metall, messing, bambus og tre. IKEA - LACK, Hylle , hvit , Grunne hyller som gjør at du får brukt veggene hjemme effektivt. Du får plass til mye uten at møbelet tar opp for mye plass i rommet.


Velg om du vil sette opp hylla vannrett eller loddrett på veggen. Skruer for festing til vegg er ikke inkludert. IKEA - KALLAX, Hylle , hvit , En enkel enhet kan gi nok oppbevaringsplass på steder med lite plass.


Enheten fungerer også som utgangspunkt for en større oppbevaringsløsning hvis du skulle trenge det.

Beslag for veggfeste er inkludert. De flerfunksjonelle bokhyllene våre kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Er du på jakt etter ei bokhylle i hvitt , eller kanskje i eik? Vi har hyller i alle stiler og størrelser. Hylle til vegg: smart og lekker oppbevaring.


En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Vi tilbyr også lakkerte trehyller. Her finner du alt ifra en skandinavisk hvit hylle , til hyller i vakker svart. Så klart tilbyr vi også hyller i flere material enn bare tre.


Hva sies om en rustikk hylle i metall, eller en stilren glasshylle eller hylle i messing med eksklusivt uttrykk? Reol HORSENS hyller bred hvit. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Velg og vrak blant våre pene Hyller og oppbevaring! Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.


Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.

Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Hvilken hylle passer ditt behov? Få inspirasjon og se gode hylle -løsninger her.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Ulike hyller på nettet krever forskjellige monterings- og installasjonskrav. Andre større hyller ha noe høyere monteringskrav, spesielt når det gjelder plassering. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Pythagoras hylleplate, hvit , fra Maze.


Ved å kombinere hylleplatene med tilhørende hylleknekter, kan du skape ditt eget personlige uttrykk ut fra smak og behov. Enkel hvit hylle som passer overalt i hjemmet eller i boden. Hyllene er laget av MFC (Chipboard med melaminoverflate). Kjernen på hyllen er dermed laget av sponplater. Bloomingville Hylle North Hvit , 65cm stk tilgjengelig Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Med hyller kan du skape en dekorasjon som avspeiler din egen personlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg