torsdag 10. juli 2014

A møbler speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Som navnet tilsier er dette et trendy og dekorativt rundt speil uten ramme. Henges enkelt på veggen med to skruer. Elegant speil i fasettslip med stor flott ramme også i fasettslipt speil. De rene, enkle linjene gjør at speilet passer inn over alt.


A MøBler Speil sjelden justert. Eik, speil : Legg i handlekurv Les mer.

Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. Møbler i høy kvalitet - til gode priser! I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning.


Vi vet at et hjem består av mye mer enn bare store møbler. Interiøret bør helst harmonere med dine øvrige møbler , og stå i stil med din personlighet. Du kan uttrykke deg ved hjelp av forskjellige tekstiler, stilarter og farger.


Det er bare kreativiteten som setter grenser. Stort utvalg og lave priser. Møbelbutikk i Oslo og en møbelhandel på nettet. Vi selger moderne møbler til norske hjem og til konkurransedyktige priser.


Hei, speilet er endelig opp på veggen og det ser kjempefint ut og jeg er superfornøyd. Føler meg heldig å finne et så fint speil med bra service i tillegg. Jeg ville absolutt anbefale dere til mine venner (og har faktisk gjort det allerede)!


Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Her finner du speil med gull ramme, et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss.


Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment.

Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Meld deg inn i kundeklubben!


Om du er som oss, opptatt av møbler , interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg