mandag 28. juli 2014

Markise maxbo

Sjekk ut Markise Maxbo. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av innvendig og utvendig solskjerming. Kjøp på nett eller i butikk.

En elektrisk motor med fjernkontroll gjør det mye enklere å trekke markisen inn eller ut. Motoren er enkel å bytte ut i stedet for den manuelle sveiven som er. En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Terrassemarkiser kommer i flere varianter og har mange funksjoner – du kan selv velge hva den skal gjøre for deg og huset ditt. Vi har ekspertisen som hjelper deg.


Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Vi leverer og produserer et stort utvalg av terrassemarkiser. Passer alle typer hus. Leveres med halvkassett.


Halvkassetten gir bedre beskyttelse av duken mot vær, vind og regn når den ikke er i bruk. Sørg for at underlaget er av god nok stand til å bære en tung markise. Bruk riktig festemateriell beregnet for underlaget som markisen skal monteres på.


Monter beslagene etter anvisning (stk. beslag til og meter markise , og stk. beslag til meter markise.) 4. Byggmakker har et bredt utvalg av markiser. Handle på nett - hent i butikk. Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute. Se våre størrelser og finn en markise etter dine behov.


Det vil si at stoffrullen ligger godt beskyttet mot støv og nedbør når den er kjørt helt inn. En robust markise med pent design. Jamaica terrassemarkise kan leveres med nedsenkbar frontduk som kan senkes ned når solen står lavt på himmelen.


Løsningen kan også brukes til å lage en privat plass på terrassen. Mindre konfigurasjoner tåler utvilsomt langt mer vind i den grad man ønsker å nyte kaffen under en markise i f.

Kontakt oss om du har spørsmål rundt bruk i områder med mye vind. Frittstående markise. En frittstående markise kan du plassere hvor du vil på et åpent areale, og kanskje til og med flytte på den hvis du ønsker å variere. Gir god solskjerming, lun atmosfære og en følelse av å være på uteservering.


En stor terrassemarkise er det knapt nok mulig å sveive ut og inn for hånd. Det finnes tre velprøvde motorsystemer på markedet og flere ulike typer av finautomatikk som kan kobles til. Den enkleste styringen er en strømbryter som plasseres innendørs på veggen, med en knapp for ut og innrulling. Billig markisene har mye dårligere kvalitet. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! Terrassemarkiser, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage.


Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Markisene kan enkelt monteres på veggen eller over vindu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg