tirsdag 15. juli 2014

Menu knagg

Menu knagg

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Menu - Best pris i Norge! De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Har du behov for å gjøre rommet eller gangen mer organisert og ryddig?


Menu knagg

Da har vi mange knagger som både er funksjonelle og ikoniske. Vi har klassiske stiler fra midten av århundrede som Eames Hang It All eller nyere design med Dots fra Muuto. Designet av duoen Afteroom. Minimalistisk, grafisk, skulpturell og sofistikert er stikkordene for denne flotte knaggrekken i pulverlakkert metall, som i likhet med resten av Afteroom-kolleksjonen, trekker sine referanser fra Bauhas og modernismen.


Afteroom er en tidløs og dekorativ knagg i pulverlakkert stål for jakker, klær eller hodeplagg. Knaggen er enkel å montere og alle skruene er gjemt inne i rammen. Flott i gangen, på soverommet og badet. Kleshengeren er designet av det Stockholmsbaserte firmaet Afteroom som består av Hung-Ming Chen og Chen-Yen Wei, opprinnelig fra Taiwan. Knaggen har en stilren grafisk look og for å understreke det rene estetiske, skjules alle skruer bak metallrammen.


Menu knagg

Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. Rent og minimalistisk design. Passer i gangen, på soverommet eller på badet. Se Ting sitt store utvalg av knagger , knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger.


Dere kolleksjon besterår vakre gjenstander for daglig bruk, enten det er et uunnværlig redskap til kjøkkenet, en smart flytende hylle eller en vakker vase som passer inn i ditt hjem. Kroker og knagger i hopetall. Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere. Velg mellom enkle eller doble kroker, knagger i alle fasonger og kleshengere i lange baner.


Finn ut hvilket materiale du liker best og hva slags utforming du ønsker. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Eske? Ser du etter knagger ? Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Her finner du knagg og knaggrekke av merker som Muuto, Maze og Gubi.


Vil du at klærne dine skal holde seg krøllfrie og rene og være lette å finne, er nok kleshengere den beste løsningen. Vi har et stort utvalg kleshengere til alt fra hawaiiskjorter til prikkete skjørt. Massevis av knagger har vi også, som kan brukes til alt mulig.


Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser. Vi fører et stort utvalg av kroker og knagger , øyekroker og bildeopphengsplugger. Eller hva med en knagg eller krok til jakkene dine? Vi har knagger du kan henge opp over døren, knagger du kan feste i vegg og andre knagger.


Trenger du tips til hvordan du skal montere de forskjellige knaggene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg