fredag 25. juli 2014

Møbler bergen

Sett et personlig preg på hjemmet. Besøk oss på nett eller i butikk! Kjøp møbler på nett hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg av fint interiør.


Møbler , dekor, trendy småbord og speil.

Den danske møbelarkitekten Hans H. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk. Møbelringen P Larsen Bergen JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


I Christiesgate finner du Slettvoll Bergen. Her er hele vår kolleksjon presentert i inspirerende miljøer – moderne, klassisk, hytte og sommerhus. Våre kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg gjerne med å planlegge møbleringen, inne eller ute, lite eller stort.

Berge Interiør står for kvalitet og tradisjon, smakfullt kombinert med det moderne. Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter. Om du er som oss, opptatt av møbler , interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli medlem i kundeklubben! Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Vi har fristende varehus og god service. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Vi vet alle hvor viktig det er at hjemmene våre er et hyggelig sted å være. Hjemmet er vår personlige base hvor vi kan uttrykke vår egen unike stil. Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen.


Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Våre eksperter kan hjelpe deg å velge møbler og interiørprodukter til hjemmet. Rask og enkel handel på Ellos.


Se et utvalg av våre fineste designmøbler og få inspirasjon til hjemmet. Kom innom vår møbelbutikk i Bergen for å se enda mer! Ta gjerne med tegninger av lokalene så lager vi en fornuftig møbelplan.


TiT i Teatergaten 3 Bergen er en møbelbutikk som har fokus på produkter med en historie og kvalitet. Vi selger noen av de beste møblene som produseres.

Vår forretningsidé er å kunne tilby møbler til markedets beste priser, uten å kompromisse med kvaliteten. I vårt store sortiment finner du alt fra sofaer og senger til spisegrupper og oppbevaringsmøbler. Vi gjør vårt beste for at du skal kunne handle dine møbler online til fantastiske priser. Vi tilbyr også levering helt frem til døren. Her har det vært solgt møbler i over år.


Vi legger stor vekt på fagkunnskap om innredning, design, kvalitet, material og produkt. Våre forslag kommer gjerne etter kommunikasjon med kunden. Her kan man selv se og prøve møbler i stille, rolig og behagelige omgivelser. Våre butikkansatte har stor kunnskap og er behjelpelig med møblering og veiledning. Velkommen innom for en hyggelig møbelprat og en god kopp varm drikke.


JC Interiør AS er spennende og annerledes gave- og interiørbutikk i Åsane i Bergen. Fra vår nettbutikk Jcinterior. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg