mandag 14. juli 2014

Trykke bilder på lerret

Velg materiale som passer deg. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng.


Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her!

Det er vi stolte av og veldig glade for. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært. Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy kvalitet. Bilder på lerret som er coatet kan du tørke av med en fuktig klut. Alle motivene er gratis å benytte til bilder på lerret , og alle egner seg til print i storformat.


Et foto på et lerret blir raskt til et kunstverk på veggen din, og med et foto på en plakatbakgrunn får du en flott forstørrelse av bildet ditt på en hard skive. Du kan også lage en kollasje av favorittbildene dine i én og samme plakat.

Eller hvorfor ikke teste noe nytt, som å trykke bildene dine på metall? Veggdekorasjon med 1 fornøydgaranti ved Elkjøp Fotoservice. Skap en unik dekorasjon til veggen med dine bilder – mange materialer og størrelser.


Innred med personlige Lerretsbilder, med Foto på lerret kan du forevige dine beste minner. Lag fine Fotogaver som Pute med foto, Krus, Mobildeksel, iPadcover eller Musematte med dine beste bilder. En Fotogave er den perfekte gaven til familie og venner. Våre beste bilder kan bestilles på lerret i størrelser helt opp til 210x70cm, 140x100cm og 200x100cm, avhengig av motivets format.


Veggdekor med fin overflate og nydelige farger Lerretsbilder får en tredimensjonal følelse i bildet på grunn av den fine overflateteksturen i lerretsmaterialet, dybden i fargene og monteringen på blindramme. Har vært i kontakt med Janpanfoto og Fotoknutsen, men fotoknutsen tar bare rektangulære bilder , og Janpanfoto kunne visst ikke trykke bildet i sepia (av en eller annen grunn) - de sier bilder i sepia kun kan lages fra negativer, ikke fra digitale filer. Men det er i alle fall noen som kan!


Se også vårt store utvalg av fotoplakater med dine egne bilder i alle størrelser, formater og kvaliteter. Plakater er klassikere i boliginnredningen og er alltid populære. Hva kan du trykke bilder på tre av?


Du kan lage dine egne personlige og unike veggdekorasjoner med dine egne bilder eller med de flotte motivene fra motivgalleriet vårt. La dine beste bilder få leve videre som bilde på aluminium. Den nye teknologien hos fotoknudsen gir deg mulighet til å skape dine personlige bilder på aluminiumsplate. Finn de beste bildene dine, og lag din eget unike veggdekor.


Når du skal overføre ditt bilde på aluminium, har du mange muligheter for å skape det perfekte design. Lerret med trykk og dine bilder hos Skandinavias største trykkeri Toppkvalitet Billigste priser Suveren kundeservice - Pynt stua med et foto på lerret !

Pynt opp med egendesignede fotolerret hjemme - med eller uten ramme. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med tidsriktige lerret med dine foto, egne scannede bilder eller design. Fremkalling av bilder og foto Ta vare på minnene og få dine digitale bilder på ekte høykvalitets fotopapir! Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste!


Ved Standard kvalitet får du filnavn og dato printet bak på bildene, samt bildene tåler vannsprut! Få ditt eget unike høykvalitetstrykk på lerret ! Takket være de høye nivåene av hvitt i våre artistbomullslerret vil fargene i ditt originalbilde bli gjengitt akkurat slik de er. Har du enda ikke bestemt deg for hvilket av bildene dine som du vil trykke på et lerret , så skal du bare prøve deg frem. Med et flott, kreativt og personlig bilde på et lerret gir du stua de et nytt og unikt kunstverk med en helt spesiell individualitet. Prisen for fotolerreter løper fra 1kr.


Kjøp Trykke bilder på lerret på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Trykke bilder på lerret i kategorien Kunst fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Kunst ved hjelp av vår tjeneste. Kanten utgjør en mindre andel på større lerretsbilder, derfor kan det hende det er mulig å trykke på lerret , men kun i større størrelser. Om bildet ikke egner seg på lerret er det mulig å trykke på fotopapir og ramme inn eller trykke på. Photowall tilbyr fototapeter, tapeter, bilder og lerretsbilder.


Det som har vært mest vanlig til nå er at det finnes flere like grafiske blad. Disse er trykket i et begrenset antall og er nummerert. Det vil si at det er trykket et opplag.


For det mange kunstnere gjør nå, er å trykke enkelte bilder eller serie med ulike varianter fra samme trykkplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg