tirsdag 22. juli 2014

Maling av kjøkkenskap

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Husk at den nye vannbaserte malingen tørker kjappere enn den gamle oljemalingen mange av oss er vant til, så jobb med små områder om gangen.

Avslutt med en etterstryker for å få en så glatt og fin overflate som mulig, og la det tørke godt. Hele prosessen ble filmet og Toril fikk huset invadert av film- og LADY folk :) Det ble et par hektiske dager, men hun er kjempefornøyd med resultatet og synes hele prosessen var morsom. Familien har bokstavelig talt fått en lysere hverdag! Og følelsen av å ha tatt vare på den gamle kjøkkeninnredningen er veldig god.


Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Male kjøkkeninnredning, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Velg riktig maling Skal du male kjøkkeninnredningen selv, må du velge en maling med god kvalitet.


Godta ikke hva som helst av malinger. Du får hva du betaler for, og viktigheten av en maling som flyter pent ut er på slike overflater viktigere enn om du skulle malt en strievegg.

Slipepapir er hemmeligheten bak et pent stykke malearbeid. Sliper du lett mellom hver påføring av grunning eller maling , gjør det noe med filmen som gjør overflaten elegant. Jeg sliper alltid mye, sier Per Myhre, faglig konsulent i Jordan til ifi. En kvalitetspensel mister ikke bust og gir derfor en glattere overflate. Anna skriver på sin blogg: Jeg er jo litt av an malerfreak og maler det meste, og har stort sett på gang et lite prosjekt som innebærer maling.


Tips 2: METT VERKTØYET MED MALING. Mett alt verktøyet med maling før du begynner ved å jobbe malingen godt inn i pensel og rull. Mettet verktøy vil gi et bedre resultat og gjør at du kan jobbe mer effektivt med vanntynnbar maling.


Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo. Du kommer for eksempel langt med maling av kjøkkendører.


Det er en opplagt løsning om du har et eldre velfungerende kjøkken, som har en umoderne farge. Maling og lakk til bruk på metall. Det er en overkommelig oppgave å male kjøkkenfrontene – med et raskt og tydelig resultat som nesten gir inntrykk av et nytt kjøkken. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, dører etc.


Alle typer innredning. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ. Maler i disse dager min eik kjøkkeninnredning, har vasket, pusset og grunnet og er nå klar for maling.

Blir veldig usikker på valg av maling , ser du anbefaler gulvmaling, mens andre anbefaler lady supreme finish. Har lest en plass at gulvmaling flyter godt, og kan derfor være vanskelig i forhold til at det renner. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt.


Heisann, lurer på å male kjøkkenskapene mine hvite så de ser nye ut igjen, lurer på hvordan jeg skal få best mulig resultat? Og ett av disse grepene kan være å male benkeplaten. Vi viser det hvordan du gjør det, steg for steg. Det er null problem å fornye kjøkkenbenkplater med maling , enten du har benkeplate i tre eller laminat, bekrefter Kristian Sørli hos Fargerike Norge. Det finnes heller ingen begrensninger når det gjelder fargevalg.


Hvis du pusser og evt sparkler selv så er det ikke dyrt å levere frontene til lakkering. Og bor du i nærheten av Sverige så er det enda billigere. Koster, ruller, maling mm er absolutt ikke gratis. I tillegg så er det jo mye jobb. Vi pusset selv og betalte 10- pr dør for lakkeringen, inkl jobb og materialer.


Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg