fredag 11. juli 2014

Alpina rulleskisko

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Stort utvalg og rask levering! Bestille på Bergfreunde. Trygt og sikkert hos Urverket.


Alpina rulleskisko

Rulleski er blitt en veldig populær treningsaktivitet gjennom sommerhalvåret, og anbefales for alle som har lyst til å trene variert og godt før vinteren kommer. I år har vi en rekke nyheter, og vi har nå implementert 4dry- membran i tre av våre produktlinjer. Den ekstra stabiliteten er en stor fordel ved oppbremsing, og når man skal stake en del under treningen. Overdel i meget luftige materialer, plasthælkappe og ankelstøtte med powerstropp for ekstra god stabilitet. En kjølig og behagelig sko med lang levetid.


Passer derfor bra for løpere som går mye. Klikk her for mer informasjon om skoen og priser. Slitasjen og påkjenningene på skoene er harde ved bruk av rulleski. Derfor velger mange å bruke sine varme og utslitte vintersko. Dette resulterer i dårlig stabilitet og meget varme sko.


Alpina rulleskisko

Hvorfor ikke ta vare på ”go” paret og kjøpe sko beregnet for rulleski. Skoene er laget på vinterversjonene av Elite. Kundene våre, som for en stor del er aktive utøvere, krever mye av oss. Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer!


Finn laveste nettpris her. Hos XXL har vi alt du trenger til rulleskisesongen. Se mer og kjøp enkelt og trygt på XXL. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Hælkappen kan justeres for bedre passform og hælgrep, mens silikon-nupper i hælpartiet sørger for bedre hold om foten.


Alpina rulleskisko

Søk etter alpina skøytesko på Kelkoo. Kjøp sportsutstyr på nett eller i butikk hos INTERSPORT! Din råeste sportsbutikk på nett! Når du er registrert, vil du motta en verdikode som gir deg på din første bestilling. Gjelder kun nye nyhetsbrevabonnenter.


Fullstendige vilkår her. Alpina har alltid laget gode skistøvler. Titteen sier vel alt. Har erfaringer med at skiskoene blir veldig slitt av å gå på rulleski, spesielt viss de ikke har skjermer på ruilleskiene. Skoen er en kombimodell som egner seg godt til skøyting og klassisk.


Alpina rulleskisko

Sorter etter: Butikk Kategori. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


RSK Summer er stive rulleskisko som passer midt i blinken til de viderekommende rulleskiøperne. De er laget med en high-cuff, dermed så kan dem også bruke til fristil (skiskøyting). Disse myke skoene er midt i blinken for både nybegynnerne og opp til de viderekommende rulleskiløperne - rulleskiskoene har en virkelig behagelig passform. Den har fått en anatomisk racing-fotseng, stiv hælkappe samt mulighet til justering ved skaft og hel.


Skoen tilbyr også god ventilasjon og sørger for at føttene dine holder seg svale i sommervarmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg