fredag 18. juli 2014

På kjøkkenet nettbutikk

Kom godt i gang med å kjøpe kjøkkenet ditt på nett. Vi har gjort det enkelt for deg å kjøpe ditt nye kjøkken på nett. Du velger bare den kategorien du ønsker å utforske – her kan du se produktbilder, spesifikasjoner samt hvordan du monterer produktet. Deretter går du til betalingsmodulen for å betale. Alle priser er i norske kroner (NOK) inklusiv og eksklusiv mva.


Nordnes Verskteder AS sender varen( e ) hjem til deg på oppgitt adresse innen 2-virkedager.

Vi sender bokashistrø og utstyr til bokashi kjøkkenkompostering i hele Norge. Her finner du vårt store utvalg av elementer til kjøkken, bad og garderobe, samt tilbehør. Gjør det selv og spar penger med HTH. Gjør renholdet enklere på kjøkkenet , monter en støvsuger i sokkelen. Fjerner smuler og bøss på et blunk.


Egner seg godt til travle familier, eiere av husdyr osv. I kombinasjon med cafegardiner som på bildet blir de også flotte til kjøkkenet. Ensfarget rød kant øverst.


Bodum produserer stilrene produkter for kjøkkenet.

Stock, christianhatt. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering. Vi har valgt å satse kun på topp kvalitet og lave priser i alle kategorier slik at du skal føle deg trygg til å kjøpe noe du kanskje ikke kjenner fra før.


Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.


Hos oss finner du et stort utvalg av løsninger for vinduet, både gardiner, gardinkapper, gardinoppheng og solskjerming. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. Med bokashi-kompost omdannes ALT matavfall til næringsrik jord på få uker. Håndter matavfall inne, uten vond lukt. Hos Europris kan du utstyre kjøkkenet ditt til hyggelige priser.


Kjøkkenet er et møtepunkt hvor familien samles flere ganger daglig og hvor god mat tilberedes. Ditt kjøkken fortjener det beste, utstyr det derfor med koselige krus, flott servise, smarte redskaper og fine serveringsfat. Dekorer kjøkkenet ut fra sesong og din personlige stil og suppler med vår velsmakende kaffe. Clever Cutter er en revolusjonerende 2-i-1-kniv med eget skjærebrett. Kutter ulike matvarer enkelt og uten søl.


Merket med Roede- kjøkkenet.

Ettersalgsservice er en tjeneste som gjør at du kan bestille utgåtte deler til METOD-og FAKTUM- kjøkkenet ditt. Her kan du bestille utgåtte dører, skuffefronter, lyslister, gesimslister, sokler og dekksider som ikke lenger er en del av det faste sortimentet vårt. Vårt fokus på kjøkkenet er gleden av å lage god mat og ha riktig og godt utstyr i prosessen. Vårt territorium er hjemme på kjøkkenet hos engasjerte og dedikerte entusiaster. Det er fokus på naturlige og gode råvarer i sesong, gleden over å lage maten og ikke minst dele den med mennesker man setter pris på.


Se vårt store utvalg av tørkeruller i ulike kvaliteter og design fra Lambi og Unik. Vi har også alle kjøkkenredskapene som skal til for å lykkes på kjøkkenet , som for eksempel ostehøvel, boksåpner, brødkniv, litermål og oppbevaringsbokser i uilke størrelser. Tefal Ingenio er et revolusjonerende konsept som gir deg full fleksibilitet på kjøkkenet.


Ingenioserien bygger på det patenterte, avtagbare håndtaket som du enkelt fester på kokekarene med ett enkelt klikk. Takket være det avtagbare håndtaket blir bruksområdene og fordelene mange og du sparer oppbevaringsplass på kjøkkenet !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg