torsdag 10. juli 2014

Svart ullskjerf

Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Er du klar for kulden? Med et skjerf i ull holder du varmen hele høsten og vinteren!


Et ullskjerf kan gi siste touch for å fullføre et antrekk - på Floyd. Whyre Soaked in Luxury, Unmade Copenhagen og Floyd by Smith. Stort utvalg innen kjoler, jakker, sko og tilbehør fra kjente internasjonale merkevarer.

Se hele utvalget her! Svart skjerf tilvirket i italia av fineste lammull. Et meget prisverdig skjerf i ull for deg som vil ha et stilig, behagelig og praktisk skjerf. Ull holder effektivt på varmen samtidlig som det puster, hvilket er unike egenskaper og som er perfekt at bære runt halsen.


Skjerfet er en unisexmodell som passer for både herr og dam. Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen timer.


Hos Match kan du gjøre garderoben komplett med tilbehør til både hverdag og fest.

Her finner du skjerf, hansker, luer og caps i stilren og klassisk stil, i tillegg. Nydelige og klassiske ullskjerf i ren merinoull er en del av vårt tilbehør og ulltøy til dame. Velg mellom Lanullva sine tynne ullsjal som er et flott tilbehør til våre ullkjoler og ullskjørt, eller ullskjerf og tubeskjerf som passer godt til våre fine ullkåper. Alle ullskjerf og ullsjal er strikket i den mykeste merinoulla. Skjerf beskytter oss mot kulde og vin i tillegg til å gi ekstra stil og personlighet til antrekket.


Det blir aldri nok skjerf! Sjekk utvalget og velg din favoritt! Ullskjerf Nova Scarf fra Tiger of Sweden i stor modell med frynser i endene. Produsert i myk alpakkaull. Trenger du et svart , klassisk, oversized ullskjerf ? Da anbefaler vi Copenhagen Scarf i1 merino ull.


Dette myke skjerfet er deilig å pakke seg inn i på kalde dager. Kvaliteten på skjerfet gjør at du kan bruke det igjen og igjen, uten at det nupper. Vi har et stort utbud av billige skjerf for menn i enklere materialer, men også ullskjerf samt skjerf i kasjmir. Mår du kjøper skjerf online er det viktig at du velger et materiale som passer dine behov, søker du et varmt vinterskjerf er ull å rekommender, mens et silkeskjerf eller tynnere kasjmirskjerf er å foredra om våren. Velg ditt favoritt skjerf, sjal eller tørkle til herre.


Maxiskjerf i ull med ruter, mønster, striper og frynser, linskjerf og lommetørklær til menn. Bestill myke og varme skjerf på klingel.

Vi har mange strikkeskjerf og ullskjerf som holder varmen på vinteren i vår nettbutikk. Holzweiler er spesielt kjent for sine trendy skjerf i ull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg