torsdag 31. juli 2014

John olav nilsen

Han er oppvokst i Loddefjord i Bergen vest. Men snart kan man se ham i Jonas Gulbrandsens film Valley of Shadows. Mens han og kameraten ventet på maten, skal fornærmede ha kommet inn og sagt noe provoserende.


Dette førte til at Nilsen gikk bort til vedkommende dyttet litt. Bandet spilte en blanding av flere stilarter som pop, rock, soul og punk, som det selv kalte gatepop. Først backet av Gjengen, som siden ble erstattet av Nordsjøen.


Debutalmbumet førte til en Spellemann i kategorien Rock samme år. The lyrics are entirely in Norwegian. De har vært en del av Loddefjord-bølgen sammen med Fjorden Baby! Lars Vaular, men det er bare bølgeskvulp igjen hos Nilsen nå. Jeg tar betenkningstid.


John olav nilsen

Nilsen og en kamerat (23) møtte tidligere denne måneden i tingretten, tiltalt for vold under særdeles skjerpende omstendigheter, tyveri og besittelse av amfetamin. Men jeg så ingen utgang der og da, sier han. Det resulterte i flere utsolgte konserter i Norge, blant annet på Folken i Stavanger. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. På nyåret legger de ut på en eksklusiv miniturné på utvalgte steder.


Her er det bare å sikre seg billett kjappere enn kjappest! I tillegg var de tiltalt for bruk og besittelse av narkotika, samt tyveri av 29-åringens telefon og lommebok. De var angivelig lei av musikkbransjen, og siden da har Nilsen drevet med andre kunstprosjekter. Men musikken har alltid ulmet i bakgrunnen, og nå er fyren endelig aktuell med et nytt album. Et slags comeback, eller et nytt kapittel om du vil.


John Olav Nilsen er tilbake, og slipper den nye singelen Inn i min tid 18. Etter fire år med delvis stillhet har Nilsen skiftet ut deler av Gjengen, og er snart albumaktuell med bandet Nordsjøen. KREAM er en brødreduo fra Bergen som lager house-musikk.


Ansvarlig redaktør: Sigvald. Lydverket fikk komme på eksklusivt besøk, og du kan høre klipp fra en helt fersk låt. Denne konserten er allerede gjennomført.


John olav nilsen

Flere år i Quart-festivalen med arbeid der mot private og off. Også drevet flere år med egen pub og arrangering av. Skyggenes dal finner sted i en liten bygd på Vestlandet i Norge.


Seks år gamle Aslak og hans mor Astrid opplever en tragedie, som Aslak ikke helt klarer å forstå og Astrid har vansker med å håndtere. Hør historien bak samarbeidet her - og hele låten i kveldens Lydverket på P3! Det er nok mange fans som blir glade for nyheten om at John. Les hans kommentarer og meninger om hvordan vi må bli flinkere til å ta vare på kloden.


John olav nilsen

UKA i en pressemelding. Nå fokuserer multikunstneren på konserter, fotoutstillinger og sitt nye band Nordsjøen – som spiller på Håndverkeren fredag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg