mandag 28. juli 2014

Eksklusive tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Sandberg Wallpaper Sandberg Bakgrunn produserer eksklusive tapeter inspirert av den svenske landsbygda og vår historiske arv. Resultatet kaller de for Swedish tapet.

Tapet , maling, gardinstoff og møbelstoff Tapet. Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Norsk nettbutikk med kanskje det beste utvalg av kvalitets tapet.


Hos oss finner du moderne- og retrotapet i striper, blomstermønster og mye mer. Et lite interiørtips når det gjelder tapet : Skap et stilrent uttrykk ved å matche tapetet med våre vakre og eksklusive stoffer. Alle tapeter fra Laura Ashley er fuktbestandige og vaskbare. Det betyr at produktene kan brukes i rom som er utsatt for fukt, f.

Rommet hvor tapetet skal brukes, bør imidlertid være godt ventilert. Myke buer i gull mot en lysegrå marmorert bakgrunn skaper en liten magi i rommet. Det eksklusive tapetet Arch har et lekent og vakkert design som skaper lekre og eksklusive rom. Den tidløse bergarten, sammen med gull – skaper definitivt noe spesielt i interiøret. Spesialforretning for tapet og tekstil.


Norges største nettbutikk. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Bildene over: Norsk Arv serien er en serie eksklusive tapeter trykket på gamle maskiner. En omfattende prosess som gir tapetene en unik dybde og et flott autentisk historisk uttrykk. Et blaff fra en svunnen tid og Det fjerne østen, men like fullt et moderne skandinavisk tapet.


Mønsteret av fugler og blomstrende grener er håndmalt med akvarellteknikk og deretter digitaltrykt på en bakgrunn av skimrende sateng. Det har lenge vært veldig trendy å tapetsere én av fire vegger med mønstret tapet , samtidig som man har holdt seg til nøytrale farger på de resterende veggene. Nå går flere og flere bort fra denne trenden. Det er viktig for oss å ha det beste og bredeste utvalget. Vi selger fiber, vinyl, tekstil og våtromstapet fra kjente leverandører som Borge og Storyes samt Omexco, Itag og Green Apple.


Vi har også overmalbar og glassfibertapet som du maler i ønsket farge.

Denne engelske tapetprodusenten lager eksklusive tapeter i spennende design. Her finner du ikoniske mønstre og farger som skaper en eksklusiv følelse i hjemmet. Mange av tapetene produseres fremdeles på gamlemåten, men det brukes både.


Royal er ensfarget, men dyptrykket gir en effektfull marmorering, og tapetet har også en vakker metallic-effekt som gjør at det skimrer som bronse når lyset faller på. Dette er kolleksjonen for deg som ser etter det lille ekstra, og som i tillegg til å være dekorativ vil fremheve din utsøkte stil. Dette er tapeter som reflekterer høyadelens livsstil i historiske tider. De har en stor bredde i orginale, eksklusive og basis kvaliteter og et stort utvalg vinyl tapeter. Xorel” i kolleksjonen sin.


Tapeter med forside av papir og bakside av fiber har en matt og vakker overflate. De har en fin dybde i fargene og settes opp på den nye lettvintmåten. Papirtapeter egner seg i alle tørre oppholdsrom.


De finnes i svært forskjellige prisklasser, fra tynne billigtapeter til tykke og eksklusive. Tapetorama - ledande på tapeter och tyger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg