onsdag 30. juli 2014

Interiør lite soverom

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Og ha alltid et lite teppe foran sengen, det er så mye vennligere mot føttene om morgenen!


Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi har besøkt. Velg ett møbel eller én gjenstand som fokuspunkt i et lite rom.

Slik skaper du blikkfang i interiøret. Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Bruk populært i dag geometriske figurer (i tekstiler, møbler, tapeter, lamper). Bright interiøret i et lite soverom. Vi har antakelig et av Norges minste soverom ! Soverommet vårt er så lite at det dårlig kan kalles et rom og det er så vidt at vi klarte å få plass til en seng der.


Om du har plass vil en lesekrok gjøre at soverommet ditt umiddelbart får en mer avslappet følelse - som innbyr til kos og egentid.

Her får du ti gode tips som kan hjelpe deg til å få det beste ut av soverommet ditt: La sengen spille hovedrollen. Selv om rommet er lite , trenger ikke sengen være beskjeden. Heng gjerne opp en flott sengehimmel og lag eller kjøp en flott sengegavel.


Tenk kreativt når det gjelder sengegavel. Verdens minste soverom ? I følge interiørdesigner Karina Lilleeng Holmen, har hun kanskje verdens minste soverom , så da hun skulle pusse opp var fokuset hennes på å utnytte plassen optimalt! Jeg ville gjerne ha en liten hule, som var god når jeg skulle legge meg om kvelden, sier Karina. Vi bruker stadig mer tid og penger på å innrede soverommet til vårt eget private oppholdssted.


Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med flere funksjoner og et gjennomført interiør. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Lite soverom innredning er ikke en eng. Det skal ikke være unødvendige ting i det.


På et lite soverom , når det gjelder tillegg, hersker regelen: Jo mindre desto bedre. Du kan henge bilder på veggen. Ett stort bilde vil overvelde hele interiøret.


Det er best å henge to eller tre, men mindre, noe som perfekt understreker interiøret.

Med to soverom er Quinta et optimalt hus for familier med ett barn, eller for enslige forsørgere. Mange godt voksne drømmer også om et enklere boalternativ som krever lite vedlikehold. Tanken på å gi slipp på egen hage og flytte i leilighet, kan imidlertid være vanskelig – og for disse er Quinta-konseptet et ypperlig alternativ.


Nordmenn gjør altfor lite ut av soverommet. Vi bruker mye penger på å pusse opp huset, men når det kommer til soverommet så er gjerne budsjettet tomt og soverommet blir et kaldt rom hvor man kun skal sove. Om dagen holder hun på å pusse opp ny leilighet, og soverommet står selvsagt på prioriteringslisten. Hvordan innrede et lite soverom på en praktisk måte. Om du har et lite soverom passer det best med en minimalistisk stil som i stor grad handler om å utnytte den plassen man har.


Plassen under sengen er for eksempel perfekt til oppbevaring av esker, gjerne med hjul. Tatt i betraktning hvor mye tid vi faktisk bruker på soverommet , kan det være en god investering å legge litt ekstra penger i interiøret til soverommet. Hos oss finner du puter, dyner, sengetøy, laken, putevar, sengetepper og tilbehør til soverommet , og du finner ganske sikkert både stoff og farger som passer din smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg