onsdag 23. juli 2014

Grunne skap

Grunne skap

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Kjøp Skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Når du skal velge nytt skap er det viktig at det passer inn i hjemmet ditt. Garderobeskapet skal ha rett look, vakker farge og være lagd i riktige materialer. Men det er minst like viktig at innredningen av garderoben passer deg og din livsstil.


Grunne skap

Den grunne stamme er perfekt der plassen er begrenset. Justerbare føtter gjør det mulig å kompensere for eventuelle ujevnheter i gulvet. Dører, hengsler og innredning selges separat. Dette møbelet må forankres i vegg med medfølgende beslag. Man bør være to for å montere møbelet.


Ulike veggmaterialer krever ulike typer festemidler. Med skyvedører har du plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes. Hvis du vil organisere innsiden, kan du supplere med innredning fra KOMPLEMENT-serien. Det krever en viss orden i rekkene, men da ser det også utrolig stilig ut.


Dette stativet er satt sammen av Kee Klamps fra Kee Systems, og gir det romantiske soverommet en røft, industrielt element. Skap og oppbevaring til entreen Entreen, hallen eller vaskerommet er det første du møter når du kommer hjem, og det siste du ser når du lukker hoveddøren på vei ut. Når du inviterer gjester inn, er det her du ønsker dem velkommen – og du vil jo gjerne gi et godt førsteinntrykk.


Det bør heller ikke være for smalt for da blir det ikke plass til stort i det. Vitrineskap er kjent for klassisk stil og prakfull fremtoning. Skapet er ikke bare praktisk, men også et vakkert element i et hvert rom. Hos Trademax er du sikret en rimelig pris på et stort utvalg av disse skapene. Like viktig er det som er innenfor skap - og skuffefrontene.


Grunne skap

Smarte oppbevarings-løsninger for å få utnyttet plassen maksimalt, praktiske innredningsdetaljer og dekorative hyllesystemer – alt er med på å skape et velfungerende kjøkken som du vil trives med i mange år fremover. Skapet får man system i om man vil, esker med hobbyutstyr som man må rydde etter hver gang har jeg verre erfaring med selv iallefall. En garderobe fra HTH er en garderobe av høy kvalitet, og vi legger listen ekstra høyt når det kommer til innovative og funksjonelle garderober.


Jeg har hatt grunne skap fra Pax, og har vært godt fornøyd med dem. Henger da klær med ryggen inn mot skapet , og bruker trådskuffer. Hylle for dataskap, frontmontert Dybde 25cm.


Alt innen nøkkel- lås og beslag,dørlåser, låskasser, låssylinder, beslag, låssystemer, rustfrie hengelåser, låser, dørlåser. Volumet under arbeidsbenken kan knapt overvurderes som oppbevaringsplass. Grunne skap og skjulte kabler. Skapene under pulten er akkurat så grunne at man ikke stanger knærne borti, og akkurat dype nok til å romme et arsenal av ringpermer som ellers ville forringet rommets estetiske appell.


Mal et strøk heftgrunn. Til glatte skap holder det med en bred rulle, har du profilerte skap kan du velge ruller i ulike bredder, samt gjerne en pensel til detaljene. Rull først, jevn ut overganger med pensel.


Grunne skap

Det er smart å grunne så tynt som mulig. Lenge siden du har malt? Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap. Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter.


Se hele vårt utvalg her. Ulempen med grunne skap , er at de ikke alltid har plass til en garderobestang der plaggene kan henge på tradisjonelt vis. Da kan du heller sette opp en knaggrekke på skapets bakvegg. Velger du et høyt skap , kan du få to rekker i høyden – supert hvis du har barn i huset, da kan de enkelt henge opp sine egne jakker og skjerf nederst.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg