fredag 4. juli 2014

Blomster tapet

Blomster tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Billige Priser - Stort utvalg. Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport.


Norges største nettbutikk. Har du noen gang stirret på en vegg og lurt på hva som mangler? Synes du noen av veggene er litt kjedelige?


En blomstertapet kan transformere din vegg fra å være enkel, standard og kjedelig til majestetisk, elegant og sofistikert. Gjør stua di til et blikkfang. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Planter og blomster er naturens måte å lyse opp verden rundt oss.


Blomster tapet

Fototapetene våre bringer naturens fornøyelser inn i hjemmet og kontorer slik at alle kan ha glede av dem. Et klas sis Les mer k bladtapet i beroligende grønt og grått skaper en fredelig atmosfære. Er du på jakt etter trendy tapeter?


Rask levering og fri frakt. Velkommen til Photowall. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft.


Fargerik blomster tapet. Skap et vilt og vakkert kjøkken i forfriskende farger med tapetet Colourful Living fra Borge. Et dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene. Her blir det fargefest til frokost! Her finder du et stort udvalg af vores blomstrede tapeter.


Blomstrede tapeter er måske den mest klassiske genre indenfor tapet , men der findes mange nye designs, som skiller sig noget ud fra de traditionelle. Rutene kan passe til kjøkken, mens små blomster kan passe til soverom. De enkle tapetene kan du feste bilder med egne blomster på i rammer med glass, sier hun mens hun leker seg med pressede blomster på bordet foran seg. Det handler om å forhøye det skjønne.


Blomster tapet

Jeg forstår mormors fascinasjon, smiler designsjefen. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. Eksteriørmaling finner du på Maxbo.


Maling og lakk til bruk på metall. Tapet topplisten finner du her! Ja, det finner du på Maxbo. Blomster Gjennom historien har vi brukt blomster til å uttrykke ethvert sentiment tenkelig: til å erklære kjærlighet, feire spesielle anledninger, og til å ønske hverandre lykke og god helse. Friske buketter er dyre og forgjengelige, men nå kan du bringe skjønnheten deres inn i alle rom med disse blomstrete tapetmaleriene.


Blomster tapet

Du kan finne tapet med blomster i utallige variasjoner i dag, da det er et svært populært motiv i alle aldre og alle typer rom. Vårt utvalg av design med blomster er stort og variert, og designet har en rekkevidde fra fargerike pastelltoner til de grafiske dobbeltonene i små og store former. Alt fra beskjeden tekstur som gir litt mer karakter enn en blank vegg, til geometriske figurer, blomster og illustrasjoner. Hvis du velger tapet med mye mønster, bør du se hva som er den dominerende fargen og ta utgangspunkt i den når du skal få tapetet til å passe sammen med møbler og dekorasjon. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser.


Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, evaluere bruken av enkelte elementer på nettstedet, og for å støtte tilbudet om våre tjenester. Fibo Baderomspakke er beregnet ut ifra størrelse 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg