fredag 11. juli 2014

Kan man male laminatgulv

Obs Bygg tilbyr laminatgulv til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil.

Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte det. Da kan atmosfæren i stedet reddes ved hjelp av ny farge. I løpet av en helg er jobben.


Mange lurer på om man kan male over laminatfronter. Svaret er ja, det kan man. Men man bør gå frem på riktig måte.


Har du et gammelt og slitt laminatgulv av eldre modell kan det fungere ettersom de ikke har like effektive overflatebehandlinger som mer moderne gulv, men på de nye, harde laminatoverflatene vil ikke malingen feste seg.

Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. Mange laminatgulv kan males , og på en enkel måte kan du endre farge på gulvet uten de helt store investeringene. Se hvordan du går frem trinn for trinn. Du kan også velge å gå for rent epoxybelegg på betonggulv. Dette gir en spesielt glatt og blank overflate.


Fliser, laminat og belegg kan males på eget ansvar, malingprodusentene gir ingen garantier for sluttresultatet. Males på eget ansvar. Er du heldig kan malingen sitte i flere år, men den kan også sprekke opp etter kort tid. Jeg har billige laminatgulve i mit sommerhus og ønsker at male dem hvide.


Hvis, skal der så hæftegrunder på først? Jeg har søgt på nettet og jeg kan se at der er flere der anbefaler det. Hvad er forskellen på at male et fyrretræsgulv og et laminatgulv ? Vi malte vår laminat i stuen og på kjøkkenet med den malingen du skal male med. Men d var en kortvarig glede.


Skal vi tro ekspertene koster det hverken mye tid eller penger å male gulvet selv.

Dessuten er det få gulv som ikke kan males. Du kan først og fremst male tregulv, men også laminat, parkett og betong, sier Kristian Sørli, markedssjef i Fargerike. Nøyaktig hvordan du går frem er avhengig av gulvet du skal male.


Hvilken farge gulvet har er på ingen måte ubetydelig for helheten. Da kan et par strøk med maling være et bedre alternativ. Stadig flere oppdager at det finnes mange muligheter til å fornye det gulvet man allerede har. Etter en grundig vask og skrubb kan du begynne å male med grunning, og det viktigste er at den ikke skal være oljebasert. Grunningen må så feste seg og bli herdet i ett døgn før du kan begynne å male.


Maling Til slutt kan du gå over med maling, hvor du nærmest kan velge hva du vil. Men siden det er våtrom, anbefales det våtromsmaling. Kan jeg legge et Pergo laminatgulv selv? Man kan fint male laminatgulv med Trestjerners gulvmaling, så hvorfor ikke møbler?


Trenger ingen pussing eller grunning, kun grundig forvask. Laminatgulv er tregulv med hardplast på, folierte møbler er bare en tynn tynn plate som ikke er behandlet på samme måten som gulv, så derfor blir det ikke helt riktig å sammenligne. Laminatgulv planker er et flott tillegg til din etasje fordi de er lette not og fjær installasjonsmetode.


Men, kan du endre din plass og legge til et dynamisk samlingspunkt på rommet ditt når du legger laminat gulv på veggen. Dekorere veggene dine med laminatgulv planker er også en god ide hvis du vil ha lite vedlikehold vegger. Her viser vi hvordan man legger laminatgulv - og du finner nyttige tips og råd for montering.


Noen laminatgulv kommer med underlag, og kan da legges direkte på gulvet, om ikke må du velge underlag. Tenk på hvilken retning du vil legge det nye gulvet. Her ser dere hvordan badet så ut før. Jotun Hetgrunning Universal 3. LES OGSÅ: Denne maskinen gjør gulvvasken til en lek! Kan bruke oppvaskmiddel VASKE MED TØRRMOPP?


Det du trenger er: 1. En tørrmopp er nok det aller mest effektive hvis du skal rengjøre gulvene dine. Når flisene er rene og tørre er det tid for å mattslipe med fint slipepapir. Kan man legge trepanel på badet? Bruk gjerne et slipebrett på forlengerskaft. Husk å tørke av med en støvklut.


Flisene må være helt rene før du fortsetter prosessen, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg