fredag 18. juli 2014

Persienner stue

Kjøp online og spar penger. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Til stuen velger du fritt etter egen stil og eget behov.

Vinduenes utforming er selvfølgelig et viktig utgangspunkt for hva du kan velge. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her. Dekosol solskjermingsprodukter finnes i flere former.


Vi har persienner , lameller, plissé- og rullegardiner som enten filtrerer eller stenger lyset helt ute. Tenk funksjon og behov! Har du store vinduer eller smale vinduer?


Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute?

Vil du skjerme litt, men beholde utsikten? Finn originale VELUX solskjerming som passer til stuen, og som gir lysregulering, komfort og beskyttelse mot innsyn i hjemmets hjerte. Alle persienner håndlages etter mål slik at de passer perfekt til ditt vindu. Betjening leveres på ønsket side, venstre eller høyre. Uansett hvor mye eller lite lys du vil ha i rommet, gjør innvendige persienner det mulig å kunne se ut, når du måtte ønske det.


Persienner kan leveres med lameller i eller mm. Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne. Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming. Stort utvalg av alle typer gardiner. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Da er det godt å ha pene løsninger for solskjerming klare, så man kan redusere det skarpe sollyset på en-to-tre. Det er mange gode løsninger å velge blant enten man ser etter solskjerming i stue , kjøkken eller soverom. Solskjerming til barnerommet bør helst være lett å betjene og tåle en liten støyt.


Tre- persienner fra Luxaflex er vakker og stilren solskjerming som gir en varm og lun stemning i hjemmet. Det naturlige treverket er elegant og flott å se på, samtidig som det byr på et hint av natur. Hos UNIG finner du persienner i bl.


Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc.

Du får det akkurat som du vil! På jakt etter innvendige persienner ? Se vårt utvalg og bestill i dag! Solavskjerming til meget lave priser.


Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Men utvendige persienner er godt egnet for å tåle vær og vind. De skjermer for sol og innsyn, og holder varmen ute om sommeren. Utvendige persienner bidrar til både behagelig temperatur og mykt dagslys i rommet innenfor.


Våre persienner leveres med en lukket tung underlist som gir en bedre stabilitet og funksjon. Det anbefales at høyden på persiennen justeres etter høyden på vinduet slik at ikke underlisten blir liggende i vinduskarmen ved innvendig montering. Plisségardin et mykt alternativ til persienne og lameller, er enkel å montere og tar liten plass. Den kan skyves helt sammen, eller trekkes ut og dekke hele eller deler av vinduet – alt etter behov.


Den gir et behagelig og mykt lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg