mandag 7. juli 2014

Plissegardiner mål

Billigste på det norske markedet. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Plissegardiner på mål - NORGES BILLIGSTE Beste kvalitet gardiner.

Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Oppgi totale mål uten fratrekk for avstand til karmlist eller nisje. Ved måltaging skal alltid bredde oppgis først.


Husk å måle bredde oppe og nede samt høyde på begge sider. Dersom målene avviker, skal minste mål benyttes. Legg merke til om det er skjevheter eller ujevnheter der produktet skal monteres.


Bygg din egen plissegardin!

Visor leverer skreddersydde gardiner på mål akkurat slik du vil ha dem, innenfor modellenes minimums- og maksimumsstørrelser. Velg gardinstoff fra et stort utvalg høykvalitetstekstiler og tilpass etter ønsket farge på profiler og håndtak. Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima.


Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Fordeler ved å velge plissegardiner. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet.


Velg blant over 1farger og tekstiler. Kan leveres med skrå topp- og bunnlist. Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder).


UNIG leverer plissegardiner etter dine mål og har naturligvis både produkter for mørklegging og som transparent eller halvtransparent type. Du kan velge klassiske farger som grå, sort og hvit eller velge rø gul, grønn eller blå, hvis det passer hjemmet ditt bedre. Er du i tvil, kan du også få en gratis stoffprøve!


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Her tilbyr vi dere å kjøpe skreddersydd innvendig skjerming til deres vinduer.


Produktene produseres helt etter deres ønske og lages ut fra de mål og valg dere ønsker.

Alle produktene leveres direkte fra fabrikk til priser som er meget lave, her er ingen mellomledd og de fleste priser er markedets beste. Kvaliteten er meget høy. Plisségardiner er det mest fleksible produktet på markedet og kan løse ethvert sol-og innsynsproblem. Les om produktet og se bilder i galleriet her.


Vi kommer på gratis befaring og tar mål slik at vi kan levere den perfekte løsningen til dine vinduer. Med sitt myke og stilrene uttrykk, er de et godt alternativ til persienner og rullgardiner i dagens interiørtrender. Hvilke mål skal jeg angi i min bestilling?


De målene du angir, er de målene som det endelige gardinet vil ha inkl. Klikk her og se vår oppmålingsveiledning. Skal jeg trekke noe fra mine mål ? Kun hvis gardinet ditt skal sitte inne i en karm. Våre plisségardiner håndlages i ulike design og farger, og spesialtilpasses etter eksakte mål.


Våre syersker sørger for at du blir fornøyd. Fleksibel løsning for solskjerming. En av fordelene med plisségardiner er fleksibiliteten duken gir. Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. I samarbejde med DEBEL tilbyder JYSK både professionel vejledning, opmåling og montering af gardiner.


Gardinbussen medbringer et stort udvalg af tekstiler med hjem til dig, så du kan få den løsning, som passer til dine mål og ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg