tirsdag 29. juli 2014

Bonderomantisk kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. MIDTPUNKTET: Spisebordet står sentralt plassert i det store kjøkkenet. Vi har forsøkt å lage en blanding av herskapelig og bonderomantisk stil, sier ekteparet fra Rakkestad.


Ekteparet har nå pusset opp gården i Rakkesta som også er Jon Inges barndomshjem. Eventyrlig stemning i din hytte, eller en bonderomantisk atmosfære i ditt herskapskjøkken.

Våre heltre kjøkken kan leveres i flere forskjellige stilvarianter og uttrykk. Velg et fransk bonderomantisk kjøkken som skiller seg ut fra den klassiske skandinaviske stilen. Om du har hytte, villa eller gård. Kjøkkenet og stilen er litt forskjellig fra den klassiske skandinaviske stilen, fordi den er mørkere og enda mer rustikk. Bonderomantisk kjøkken Kjøkkenet mitt er en salig blanding av nytt,brukt,antikk og gammelt interiør!


Jeg kan betrakte meg selv som et kjøkkenmenneske, jeg trives på kjøkkene med andre ord. At kjøkkenet er produsert i Norge og dermed er ”kortreist” har også betydning for valg av kjøkkenleverandør, sier Marianne Løwenstein, markedssjef hos Strai Kjøkken. Det er nå mulig å få kjøpt svanemerkede kjøkken.


Dette er kjøkken som tilfredsstiller de høye kravene som stilles til produktene gjennom hele levetiden.

DBM KJØKKEN - eventyrlig stemning i din hytte, eller en bonderomantisk atmosfære i ditt herskapskjøkken. Begge variantene inneholder en meget høy håndverkskvalitet, samt et eksklusivt utseende. Drømmen om et stort, bonderomantisk og funksjonelt kjøkken er bare en av mange høyst realiserbare tilpasningsmuligheter. Et grått kjøkken er på manges lepper akkurat nå. Drømmekjøkkenet kan tilby flere ulike nyanser av grått - et grått kjøkken kan gi mange ulike uttrykk gjennom små forandringer i fargeskalaen.


Vårt store og varierende sortiment når det gjelder fronter gjør at antall kombinasjoner av farge og form blir veldig mange. Et kjøkken skal vare lenge, og for mange er det selve kjernen i hjemmet. Veien til et kjøkken med herskapelig preg trenger ikke å være så lang.


Her er noen tips til hvordan du kan få stilen. Vår modell i MDF med firkant fylling er et stilrent klassisk og meget lettstelt kjøkken. Messing-detaljer er svært populært nå. Håndtak av messing kan gjøre seg bra som kontrast i et minimalistisk kjøkken eller supplere et fransk bonderomantisk kjøkken. Hvis man vil gi kjøkkenet den totale luksus-følelsen kan man også velge messing-vask og blandebatteri, og ventilator i messing.


Tradisjonsrik førjulskos til en litt stiv pris på Hannas Kjøkken. Gå til sidens hovedinnhold Tips oss! Her frembringes et bonderomantisk uttrykk med den eldre kjente valdres inspirerte dørprofilen.


MDRamtre profilert dørprofil (tillegg pr dør kr 58- inkl mva) Dette er vår eksklusive dørmodell. Kjøkkenet har lenge vært blått, fra gammelt av hadde blåfargen litt arsenikk i seg, og hindret derfor fluene å surre rundt maten.

Bonderomantikk på moderne vis, del 2. Her skal det være godt å være. Den gamle døra som som sto mellom kjøkkenet og kammerset,. Spiseplassen vår befinner seg i stua. Nytt kjøkken med maling. Fullt fungerende kjøkkener havner helt unødvendig på skraphaugen, fordi vi ønsker å sette et personlig preg på den nye boligen eller bare får lyst til å pusse opp hjemme.


Den som vil være mer miljøbevisst, eller har et begrenset budsjett kan komme like langt med å male skrog og fronter, samt å bytte benkeplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg