mandag 21. juli 2014

Interiør gulv

Nydelige gulv - Bestill en gratis vareprøve i dag. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Leverandør av gulv , smartpanel, listverk og dører. Vi har et bredt sortiment som innkluderer blant annet parkett, listverk, panel og dører.


Vi kan også tilby tjenester innen prosjektledelse, samt montering av alle våre produkter, og vi kommer gjerne for en uforpliktende oppmåling på deres byggeplass.

Vurderer du å legge nytt gulv ? Det er kanskje spesielt viktig i husets stue, mens man på kjøkken og i gang med fordel kan tenke slitestyrke. På kjøkkenet skal man dessuten gjerne stå og gå en hel del, noe som stiller krav til komfort. Ser du etter nytt gulv ? Format Gruppen kan legge gulv for deg. Derfor velger vi fliser i gangen.


Vi har kanskje distriktets største lager av flis, gulv og tapet!

Nå har vi også masse fine interiørvarer. I tillegg har vi også. Med spraymaling er det lett å forvandle gamle ting til nye.


Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender, kan vi forlenge livet til gamle, kjære ting, og samtidig sette prikken over i-en i interiøret. Det øverste laget i planken reagerer kjemisk med syren og får en gråhvit farge. Lut egner seg best på gulv av bartrær. Det bør ikke brukes på parkett eller gulv av løvtrær. Når gulvet først er lutet trenger du ikke gjenta behandlingen før det er så slitt og nedtråkket at du har kommet ned til friskt treverk.


Beste plass i byen før interiør , gulv og farge! Nyansen på gulvet , rett og slett fordi det er en såpass stor flate, setter ofte sitt preg på resten av interiøret , forklarer Thurmann-Hoelseth. Lyse gulv har gjerne en herlig friskhet, mens mørkere gulv som valnøtt eller kirsebær gir en vakker eleganse til rommet.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her!

Trenger du aluminiumslister? Dette vinylgulvet passer både til moderne og designpregede interiør , og til helrustikk landlig stil. Borddesignen er perfekt for rom der du ønsker et inntrykk av ekte trebor men varmen, mykheten og de vanntette egenskapene til vinyl. EXER Fitness AS er spesialister på design og utforming av trimrom og treningssenter.


Interiør handler mye om følelser, så om dette er farger for deg avgjør du ved å se og kjenne. Et rom skal kjennes godt å være i. Sto Norge AS inngår i det tyske konsernet Sto AG, en av verdens ledende leverandører av fasadesystemer. Parkett, gulv , tapet og andre interiør varer.


Gulv , tepper, møbler,. Trygg og rask levering til gode priser! På soverommet ønsker mange å ta dagens første steg på et varmt, mykt og behagelig teppelagt gulv.


Har du hund i huset bør gulvene tåle riping fra klør. De tradisjonelle trestavs gulvene i eik er for lengst blåst av banen for langt mer trendy og flottere gulv. Etter snart år som interiør og gulvveileder, får jeg nesten abstinenser når kunder snakker om å legge trestavs eikeparkett i bolig som skal pusses opp :-).


Alt av interiør og dekorasjon til din bolig. Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet, uansett anledning. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter. MegaFlis fører en rekke typer av laminatgulv.


Hos oss finner du laminatgulv fra de kjente merkevarene Berry Alloc, Pergo og Egger. Laminatulv er et godt valg av gulvmateriale, både i hjemmet og på kontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg