torsdag 24. juli 2014

Lystette rullegardiner kid

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Velg mellom lystette og vanlige rullegardiner.


Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom! Vi har lysdempende og lystette gardiner til alle rom.

Se mer og kjøp på Kid. Rullegardinen leveres både med kjedetrekk og som trådløs. De fleste rullegardiner installeres med kjedesnorer som ikke er like lett å vikle rundt halsen, og som kan enkelt kan hektes opp på en krok festet til veggen. Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet.


Kjøp online eller i din din nærmeste butikk! I tillegg til å forhandle merkevarer som Faber og Velux, produserer UNIG kvalitetsrullegardinene UNIG BASIC og UNIG LUX. Du kan naturligvis bestille alle rullegardiner etter mål, slik at de passer perfekt i hjemmet ditt.


UNIG bruker de samme komponentene som kjente merker og går ikke på kompromiss med kvaliteten.

Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig design og materialer. Stort utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker.


Kid Interir - F det fint! Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Lystette gardiner kan fås i flere farger, som kan matche de fleste soverom eller TV-stuer. Vanlige lystette gardiner kan være meget stilfulle, og gir en følelse af luksus. Dersom man synes vanlige lystette gardiner blir for tunge, kan man velge en lystett liftgardin eller lystette rullegardiner.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Transparente rullegardiner og lystette rullegardiner , svarer nettopp til disse ønskene.


Vi har konkurransedyktige priser og levering i store deler av Norge. Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten. Kjøper du helt lystette gardiner er du sikker på at du får det mørkt i rommet selv om solen skinner rett på vinduet.


Husk at hvis du ønsker et helt lystett rom må du også tenke på hvilken gardinstang du velger, bruk gjerne en gardinstang som er buet på sidene, slik at du også får tettet på siden av gardinene.

Er du usikker på hvilken type solskjerming som dekker dine behov og ønsker? Få inspirasjon og gode tips til bruk av innvendig solskjerming hos oss! Hos UNIG finner du Norges største utvalg – til og med til rimelige priser.


Visste du at rullegardiner fås med vidt forskjellige egenskaper? Se våre hvite, grå og sorte transparente rullegardiner i ulike størrelser. God natt, med nedtrekkbare rullegardiner Lystette rullegardiner gjør rommet behagelig mørkt når du vil sove godt en lys sommernatt eller morgen.


Blackout- rullegardiner er helt tette og slipper ikke noe lys inn. Det sørger for at det blir som natt i rommet, selv midt på lyse dagen. Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål.


Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy. Like viktig som selve vinduet er gardinene man velger til vinduet, ikke bare fra et interiørmessig synspunkt, men også fra en praktisk vinkel. Hvilke gardiner man velger, avhenger ofte av hvilket rom det er snakk om.


På soverommet vil du kanskje ha tykke, lystette gardiner med gardinkappe og lang gardinstang. I stuen er det kanskje viktigere hva slags stoff, stil og materiale gardinene er i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg