torsdag 24. juli 2014

Romantisk baderomsinnredning

Stort utvalg av baderomsmøbler. Servanter, skap, skuffer, m. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager. IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen. MAXBO har møbelsett som består av servanter, speil og skap.


Kjøp baderomsinnredning på nett eller i butikk. Vi har alle ulike behov når det kommer til stilart og interiør.

Baderomsmøbelet er det som ofte definerer stilen du har på ditt bad. Det er derfor viktig å tenke på helheten på badet når du skal velge din baderomsinnredning. Overflate og rengjøringsvennlighet er også viktig å tenke på ved valg av baderomsmøbel. Vi har mange funksjonelle skapløsninger for baderom. Velger du baderomsinnredning fra HTH, er det lett å skifte ut baderomsmøblene dine uten større kostnader.


Du kan enkelt skifte skapdørene, og dermed få et helt nytt uttrykk på badedesignet uten en totalrenovering. På den måten kan du alltid følge tidens trend innen badedesign. Hos oss finner du baderomsmøbler fra produsenter som Linn Ba Dansani, INR, Element og Foss Bad. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Landlig bad er en kraftig selvbærende modell og er tilpasset overmontert vask. Romantisk design kjennetegner et fransk bad – og romantikk er nettopp det du finner i modellen Sense fra HTH. Innred med gamle møbler istedenfor ny baderomsinnredning.


Rimeligere og gir fin stemning. Kombiner treverk og duse farger.

Gamle trekasser er fin oppbevaring til doruller og kroppsprodukter. Fast pris - ingen overraskelser. Baderomsinnredning i en romantisk og funksjonell retrostil.


Med buede, rillete fronter i en lekker NCS-farge og håndtak og støtteben i messing. Ovalt speil med LED-lys i messing og lysstyring følger med. Pris uten blandebatteri og sideskap.


Få til en skikkelig spa-følelse på badet hjemme. Kjøp deilige håndsåper, duftlys, duftpinner, skittentøyskurver og toalettmapper hos oss. Den klassiske interiørstilen er preget av klassiske møbler, lyse og harmoniske farger, marmor og detaljer i gull, messing eller kobber.


Klikk her for inspirasjon og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet. En landlig og romantisk front med perlestaffmønster og profilerte kanter. Monnet baderomsinnredning med delte servanter som er trendigt buede. Hus i skogen: rustikk og landlig baderomsinnredning. Boligen ligger landlig til på Høyvoll, på grensen mellom Arendal og Froland kommune.


Her er det dusjkabinett, baderomsinnredning og wc. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Unikt interiør til baderommet! Såper og dufter, baderomsserier, spaprodukter.


Tilgjengelige farger. Små innredningsdetaljer kan gjøre stor forskjell. Dekorer, samle, organiser, arranger og vis fram. Finn et tema som passer med resten av tingene dine, så fyller du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg